43541
11:52 26.082024

«Вільхівці» перемагають», а «Ужгород» поступається

Спорт 833

24–26 серпня триває 3-й тур Другої ліги України з футболу серед команд групи А. Свої чергові поєдинки провели команди з обласного центру Закарпаття і Тячівщини.

Фото ФК «Реал Фарма»

«Вільхівці» на виїзді зустрічалися з «Реал Фармою» (Одеса). Наші футболісти переважали своїх суперників і здобули переконливу перемогу з рахунком 0:4. Забитими м’ячами у складі закарпатської команди відзначилися Даніел Баник (9), Олександр Глагола (45), Володимир Тилінський (65) і Владислав Клочан (90).

«Ужгород» на своєму полі приймав стрийську «Скалу 1911». Тривалий час у рахунку зберігався паритет, але у фінальній третині матчу гості змінили хід поєдинку на свою користь. Завдяки результативним ударам Івана Жуміги та Володимира Лук’янченка стрияни святкували перемогу – 0:2.

У турнірній таблиці «Вільхівці» йдуть четвертими (6 очок), а «Ужгород» – дев’ятим (1). У рамках 4-го туру підопічні Олексія Зоріна прийматимуть другу команду житомирського «Полісся», а колектив Яромира Лободи у гостях зіграє з івано-франківською «Реверою 1908».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах