43781
19:03 27.082024

Закарпатські першолігові команди зазнали невдач

Спорт 671

Відбулися ігри 3-го туру Першої ліги України з футболу серед команд групи А. Обидві закарпатські команди «Минай» та «Хуст» свої поєдинки програли.

«Агробізнес» (Волочиськ) – «Минай». Фото ФК «Агробізнес»

Колектив з Ужгородщини на Хмельниччині зустрічався з волочиським «Агробізнесом». Цікавий конкурентний двобій завершився перемогою господарів з рахунком 2:1. Забитими м’ячами у складі «Агробізнесу» відзначилися Даниїл Волков (9) і Данило Сидоренко (58). Єдиний гол у складі закарпатської команди провів Іван Головкін (29).

Хустяни ж гостювали у Кам’янці-Подільському, де їм протистояв місцевий «Епіцентр». Підопічні Сергія Нагорняка володіли ініціативою і здобули перемогу в результативному протистоянні (5:2). Героєм зустрічі став Данило Кравчук, який оформив хет-трик (35, 41, 56). Також у складі «Епіцентру» забивали Микола Миронюк (60) і Віталій Равлик (94). Точними ударами у складі «Хуста» відзначилися Назар Грицак (55) і Владислав Гарнага (79).

«Минай», здобувши 3 очка в двох протистояннях, розташувався на шостому місці турнірної таблиці групи А. «Хуст» у трьох протистояннях зазнав фіаско і з нулем у графі «набрані очки» посідає останнє, 9-те, місце.

У рамках 4-го туру колектив з Ужгородщини прийматиме хмельницьке «Поділля», а команда з Хуста наступний ігровий вікенд пропускатиме через непарну кількість команд.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах