ko.net.ua

Аматорський клуб із Закарпаття проти професійних команд України

На Срібній Землі проводять тренувальні збори учасник Ліги Парі-Матч луцька «Волинь» та колектив з Першої ліги України «Миколаїв».Футбольний клуб «Минай», котрий у зимове міжсезоння підсилився кількома хорошими виконавцями та змінив головного тренера, отримав можливість провірити свої сили в матчах із більш досвідченими командами.

Першим суперником підопічних Гібалюка став учасник елітного дивізіону чемпіонату України – луцька «Волинь». Хоч стан футбольного поля потребував кращого, проте футболісти обох команд намагалися продемонструвати свої найкращі якості. Краще у гру увійшли волиняни, котрі зусиллями Євгена Котюна і Євгена Могіля повели в рахунку 2:0. Утім минайці намагалися відігратися, і одна з таких спроб увінчалася успіхом. Передачу Роберта Гегедоша результативно завершив Констянтин Багрій. Та ще до перерви «Волинь» знову подвоїла перевагу. Автором узяття воріт став Олег Тракало.

У другому таймі закарпатський колектив не тільки наздогнав суперника, але й зумів вирвати нічию в представника Прем’єр-ліги! Спочатку дубль оформив Багрій, а згодом відзначився Гегедош.

Наступний спаринг проти «Миколаєва» виявився менш вдалим. У першому таймі команди ніяк не могли завдати останнього удару, котрий міг би завершитися результативно, та після перерви відзначитися вдалося не раз.

Як і в попередньому поєдинку, «Минай» поступався 0:2 (автори забитих м’ячів: Вадим Шаврін та Моріс Пакоме) і знову ж таки один м’яч зумів забити у відповідь. Цього разу забити вдалося Михайлу Кополовцю. Та кінцівку поєдинку краще провели футболісти «Миколаєва» які змогли відзначитися ще одного разу.

Загалом обидва поєдинки справили позитивне враження і підтвердили, що на Срібній Землі є хороші команди, котрі можуть на рівних боротися із кращими командами України.

Олег МИКИТА