44032
13:01 6.092024

Закарпатські паралімпійці були близькими до нагород

Спорт 1072

Триває фінальна частина ХVII літніх Паралімпійських ігор. У складі української делегації двоє закарпатців – Микола Райський (пара легка атлетика) і Надія Дьолог (фехтування на візках). 

Микола Райський (категорія Т37) вже виступив у двох із трьох запланованих дисциплін. У забігу на 100 м він показав восьмий час; а на дистанції 400 м претендував на п’єдестал пошани, але в підсумку став четвертим. Сьогодні, 6 вересня, 17-річний бігун виступить на дистанції 200 м, де ставитиме перед собою високі цілі.

Надія Дьолог (категорія В) в індивідуальних змаганнях шаблісток замкнула топ-10, а в турнірі рапіристок зайняла 8 місце. Також досвідчена фехтувальниця виступила в командній рапірі, де Україна була п’ятою. Зазначимо, що закарпатка ще зберігає шанси на медаль. Завтра, 7 вересня, вона виступатиме у командних змаганнях шпажисток.

За підсумками восьми змагальних днів Україна розташувалася на сьомій позиції медального заліку. У нашій скарбничці 61 медаль, серед яких: 15 золотих, 20 срібних і 26 бронзових.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах