44199
15:06 17.092024

Двоє гравців закарпатських ФК потрапили до збірної 6-го туру Другої ліги

Спорт 895

Sport Arenа назвала символічну збірну шостого туру Другої ліги України з футболу сезону 2024/25.

До 11-ки найкращих увійшли півзахисник «Ужгорода» Назарій Богомаз та нападник «Вільхівців» Михайло Шестаков. Ось що про них пишуть:

Правий півзахисник – Назарій Богомаз (ФК «Ужгород)

В Одесі Богомаз був найактивнішим гравцем на обидві команди. Вже в дебюті він міг відкривати рахунок, але невдало виконав перспективний штрафний. Проте пізніше, як тільки воротар «Реал Фарми» парирував удар Антошина зі стандарту, саме Богомаз забив на добиванні (цей гол, забігаючи наперед, все вирішив у матчі). Неодноразово швидкий і винахідливий Назарій загострював гру – виманював на себе воротаря, пробував забити з гострого кута, комбінував. Приємно, що на новий рівень виходить цей гравець у ФК «Ужгород».

Нападник – Михайло Шестаков (СК «Вільхівці»)

Візит «Скали 1911» був дуже важливим для господарів, тому що в останніх двох турах СК «Вільхівці» зазнали двох поспіль поразок після непоганого старту. І от відразу після перерви Шестаков почав хорошу атаку, і хоча Тимошенко не зміг забити з його пасу, пішла флангова подача й після скидки Фундука Михайло відкрив рахунок. Із гри досвідчений форвард не виключався, міг забивати ще (в тому числі шикарним ударом через себе), тож зробив вагомий внесок у перемогу над стриянами. Для дебютантів ПФЛ це ознака, що вони на правильному шляху.

Загалом символічна збірна туру має такий вигляд:

Нагадаємо, що в рамках 6-го туру «Ужгород» і «Вільхівці» здобули мінімальні перемоги над «Реал Фармою» і «Скалою 1911» відповідно.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах