44314
13:08 25.092024

Фініш літнього сезону для закарпатських лижних гонщиків виявився успішним

Спорт 142

У Західному спортивно-реабілітаційному центрі, що в Львівській області, відбулись чемпіонати України (юнацький, юніорський та дорослий) з лижних гонок на лижоролерах, які для закарпатців були завершальними у літньому сезоні. 

Кінцівка сезону була щедрою на медалі для наших спортсменів. Друге місце в категорії «Старші дівчата» у гонці вільним стилем виборола Тетяна Антоній. У категорії «Юніорки» Домініка Лопіт двічі була на п’єдесталі пошани: першою на дистанції 10 км вільним стилем і другою в 10-кілометровій гонці класичним стилем. Євгенія Мурач не до кінця відновилася після хвороби, тому в підсумку була четвертою і п’ятою відповідно. 

Також додали очок в загальну скарбничку сестри Антоній – Тетяна та Вікторія (вони посіли 7–8 місця). 

Відзначимо, що в загальному заліку юніорська команда Закарпаття посіла 2 місце, поступившись тільки представникам Сумської області.

Серед дорослих спортсменів відзначимо Віталія Труша та Анастасію Шабалдіну, які стали другими в класичній гонці. Завдяки цьому наша доросла команда стала третьою, інформує Федерація лижних видів спорту Закарпаття.

Додамо, що Домініка Лопіт і Євгенія Мурач є реальними претендентками на потрапляння на ХХV Зимові Олімпійські ігри, які у 2026 році пройдуть в італійських містах Мілан і Кортіна-д’Ампеццо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах