44338
10:55 27.092024

Перше коло чемпіонату «Минай» завершить матчем із «Буковиною»

Спорт 180

Завтра, 28 вересня, відбудуться ігри 9-го туру групи А Першої ліги України з футболу сезону 2024/25. Цей ігровий вікенд буде завершальним у першому колі І етапу чемпіонату.

Архівне фото з попередньої офіційної зустрічі команд

Як ми раніше повідомляли, через погані результати закарпатська команда потрапила у психологічну яму. У минайців триває 6-матчева безвиграшна серія, у рамках якої понад 400 хвилин наші футболісти не можуть провести жодної результативної атаки. Такі показники відправили «Минай» у нижню частину турнірної таблиці. А це не ті позиції, на які розраховували в клубі та довкола нього перед стартом сезону.

Гра нашого колективу в попередніх поєдинках не вселяла оптимізм, тож поки не зрозуміло завдяки чому команда хоче перервати чорну полосу й покращити своє становище. Виїзд у Чернівці – це чергова спроба реабілітуватися, але чи вийде це зробити велике запитання.

«Буковина» цьогоріч має певні амбіції і в грі з минайцями прагнутиме максимального результату. Тож на легкий вояж закарпатцям очікувати не варто.

На офіційному рівні ці команди зустрічалися тричі. У рамках Другої ліги сезону 2018/19 були зафіксовані дві перемоги «Минаю» та одна нічия. Як завершиться двобій цих команд у рамках Першої ліги – дізнаємося вже завтра, 28 вересня. Стартовий свисток на чернівецькому стадіоні пролунає о 13:00.

Інші матчі 9-го туру групи А:

28 вересня (субота)

14:00. «Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) – «Поділля» (Хмельницький),

15:30. «Металіст» (Харків) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ),

«Агробізнес» (Волочиськ), «Нива» (Тернопіль) – вихідні.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах