44398
08:58 2.102024

Наші фехтувальники зійшли на п’єдестал пошани

Спорт 192

28–29 вересня у Львові відбувся юніорський чемпіонат України з фехтування на шпагах, учасниками якого стали понад 150 спортсменів.

У Закарпатської області було своє представництво і в індивідуальних змаганнях, і в командних. Наші юні амбіційні фехтувальники ставили перед собою високі цілі, маючи велике бажання здобути призові місця. На жаль, не всі змогли виступити на сто відсотків своїх можливостей. Та були й ті, хто все ж зумів пробитися до когорти найсильніших і привезти додому медалі.

В особистих змаганнях юніорів п’єдестал пошани виявився київсько-львівський: 1-ше місце – Михайло Сидоров (Київ), 2-ге – Максим Гула (Львів), 3-тє – Максим Микитенко і Денис Лаврентьєв (обидва зі столиці). Серед юніорок на провідних ролях були господарки доріжок та представниця Дніпра: 1-ше місце – Аліна Дмитрук (Львів), 2-ге – Анна Максименко (Львів), 3-тє – Єлизавета Горбачук (Львів) і Катерина Ламза (Дніпро).

Успішним для нас виявився командний турнір юніорів, де збірна Закарпаття (Мар’ян-Антон Горецький, Кирил Лепканич, Максим Кривонос, Максим Русин) здобула «бронзу». На перших двох позиціях були фехтувальники з Києва. Щодо командних змагань юніорок, то першу й третю позиції тут зайняли львів’янки, а другими виявилися киянки.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах