44512
13:02 14.102024

Несподіваний результат у матчі «Минаю» та «Агробізнесу»

Спорт 633

13 жовтня в гості до закарпатської команди, яка не могла виграти 8 матчів поспіль, завітав колектив, що здобув звитягу в усіх 9 іграх чемпіонату. За логікою речей саме волочиська команда мала перемогти, але підопічні Желько Любеновіча здійснили мінісенсацію, перервавши як свою невтішну серію, так і позитивну статистику суперника. 

Фото ФК «Минай»

У матчі 12-го туру Першої ліги України, який проводився на «Минай-Арені», закарпатська команда не була схожою на себе зразка першого кола чемпіонату. Минайці виявилися надійними в захисті й агресивними в нападі. З перших хвилин господарі поля створювали небезпечні моменти і вже на 17-й хв. повели в рахунку. Голом відзначився Артур Ременяк, котрий ударом з розвороту (не без допомоги рикошету) спрямував м’яч у ворота. Ще до перерви наша команда подвоїла свою перевагу. Дебютним голом за «Минай» відзначився Євгеній Рязанцев, завдавши прицільного удару з-за меж штрафного майданчика.

У другому таймі «Агробізнес» намагався скоротити відставання в рахунку, але на 71-й хв. пропустив утретє. Артур Ременяк у падінні результативно замкнув передачу Івана Матюшенка. Але без забитого м’яча гості поле не покинули. За 15 хвилин до завершення основного часу зустрічі Дмитру Касімову вдався потужний удар з далекої відстані, з яким Максим Росул упоратися не зумів.

У підсумку «Минай» здобув доволі несподівану перемогу (3:1) над лідером чемпіонату і збагатив свою очкову скарбничку на три пункти. У рамках першого етапу змагань закарпатці зіграють ще п’ять матчів, зокрема чотири виїзні. Для потрапляння до топ-4, яке дозволить навесні поборотися за медалі та підвищення в класі, потрібно неабияк постаратися, адже напередодні багато було втрачено. 

«Минай» – «Агробізнес» (Волочиськ) – 3:1 (2:0)

Голи: Артур Ременяк 17, 71, Євгеній Рязанцев 42 – Дмитро Касімов 76.

«Минай»: Максим Росул, Тарас Дмитрук (Назарій Воробчак 55), Владислав Дворовенко, Богдан Чуєв, Кирило Прокопчук, Віталій Рожко (Єгор Шалфєєв 76), Дмитро Пріхна, Іван Матюшенко (Павло Тищук 85), Олег Вишневський, Артур Ременяк, Євгеній Рязанцев (Єгор Гунічев 76).

Головний тренер – Желько Любеновіч.

«Агробізнес»: Роман Підківка, Іван Гаврушко, Данило Сидоренко, Роман Білий, Олег Лень, Микита Фомін (Андрій Глоба 69), Віталій-Дмитро Теплий, Роман Толочко, Дмитро Касімов, Роман Кузьмин (Даниїл Волков 69), Максим Войтіховський.

Головний тренер – Олександр Чижевський.

Результати інших матчів 12-го туру групи А:

«Металіст» (Харків) – «Нива» (Тернопіль) – 2:0,

«Буковина» (Чернівці) – «Поділля» (Хмельницький) – 1:1,

«Епіцентр» (Кам’янець-Подільський), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – вихідні.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах