ko.net.ua

У Берегові кращим спортсменам міста вручили стипендії

Вже третій рік поспіль у Берегові вручені стипендії “Кращі спортсмени міста”, що їх талановиті берегівчани отримуватимуть протягом року.

У номінації “Учнівська та студенська молодь” третю сходинку отримала Вікторія Туряниця, переможець чемпіонату, срібний та бронзовий призер першостей обласі з легкої атлетики 2016 року. Другу сходинку посів Владислав Ващук, бронзовий призер 5 літніх спортивних ігор школярів області та срібний призер міжнародного турніру з боксу. Переможцем у цій категорії стала Наталія Дорофеєва, срібний призер 5 літніх спортивних ігор школярів області, переможець чемпіонату та бронзовий призер першості області з легкої атлетики.

У номінації дорослі на третій сходинці опинився Михайло Солошенко, дворазовий призер змагань перехідного Кубка міського голови з настільного тенісу, кращий тенісист міста 2016 року. Друга позиція – у Золтана Пала, чемпіона Берегівського району з футболу, срібного призера Кубку Берегівського району. Переможцем став Сергій Палуба, срібний призер чемпіонату області з гандболу серед чоловічих команд сезону 2015-2016, володар Кубку області.

У номінації “Особи з обмеженнями у здоров’ї третє місце у Калини Квак, ІІ місце у міському рейтингу з настільного тенісу серед жінок-інвалідів. Друга сходинка у Йосипа Фовріша, ІІ місце у перехідному Кубку міського голови із настільного тенісу. І переможцем у номінації стала Вікторія Надь, бронзовий призер Чемпіонату України з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням ОРА та ВРФР, чемпіонка з настільного тенісу в програмі обласної спартакіаоди серед студентів медичних коледжів, повідомляє міський голова Берегова Золтан Бабяк.