ko.net.ua

В Ужгороді відбувся 64-ий турнір з шашок

Міський турнір з шашок-64, проведений з нагоди Міжнародного жіночого дня, став урочистою і зворушливою подією як для шашкової спільноти міста загалом, так і для жінок. Яскравою і чарівною представницею ось уже багато років у цьому виді спорту залишається незмінна та незамінна Галина Вікторівна Віхніна, успіхи якої досить вагомі.

На початку усі присутні привітали пані Галину зі святом і побажали здоров’я, нових досягнень, творчого довголіття. У змаганні, яке проходило 8 березня 2017 р. у шахово-шашковому клубі с/к “Юність”, брало участь 12 спортсменів. Колова система та обмежений контроль часу по 10 хвилин на партію кожному учаснику обіцяли і давали очікування на змістовну гру. Так воно і сталося. Усі без винятку учасники прагнули у цей день показати свої головні козирі та переваги і засвідчити вірність улюбленій грі. Не всім це вдавалось однаково успішно, але у прагненні і бажанні досягти результатів та зіграти краще не відмовиш нікому.

Основну боротьбу повели фаворити, адже ігрова практика та спортивний досвід мали неабияке значення. Потужним і результативним став виступ кмс Михайла Рішка, який набрав у підсумку 21 очко з 22 можливих. Друге місце виборов кмс Михайло Кичера (с.Зарічево, Перечинський р-н) з результатом 19 очок. Успішну і якісну гру продемонструвала кмс Галина Віхніна, яка, завдяки творчому натхненню і спортивному характеру, зуміла перемогти своїх опонентів і набрати у підсумку 17,5 очок та зайняти почесне третє місце, повідомляє obolok.com.ua/?p=9131

Переможці були нагороджені грамотами, медалями управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальник управління Ольга Василиндра).

Турнір пройшов коректно, організовано, на високому спортивному рівні.