ko.net.ua

Відомі імена фіналістів Зимової першості Закарпаття з футболу

Півфінальні поєдинки відбулися у неділю, 12 березня, у смт Середнє.

«Карпати» (Дубове) – «Севлюш» (Виноградів) – 0:4

Виноградівський колектив зі стартового свистка перехопив ініціативу. Відкладати голи на потім номінальні гості не схотіли і на перших хвилинах відкрили рахунок. Результативний удар в активі Михайла Чедрика. Але обмежуватися такою скромною перевагою не в стилі «Севлюша». Уже на 29-й хв. Денис Ребрик після передачі від Андрія Ломаги зробив рахунок 0:2.

Після перерви виноградівці продовжували контролювати хід зустрічі. В одній з атак Ребрику вдався удар, і Денис оформив дубль – 0:3. Не встигли дубівчани відійти від чергового пропущеного м’яча, як у їхні ворота арбітр назначив пенальті. Вирок узявся виконувати Ребрик. Денис із цим завданням упорався і встановив на табло 0:4.

Опісля «Севлюш» мав ще кілька хороших нагод для взяття воріт, але обмежився чотирма. «Карпати» ж навіть не награли на гол престижу. Таким чином, колектив Івана Білака здобув путівку до фіналу.

«Середнє» – «Минай» – 0:0 (4:2)

Обидві команди розпочали поєдинок, граючи від захисту, реальні нагоди для взяття воріт виникали нечасто, тож ціна помилки була високою. Перший тайм минув непомітно, рахунок так і не змінився.

У другій частині гри спостерігалася перевага гостей. Минайці дедалі частіше створювали гострі моменти біля воріт «Середнього». М’яч після ударів Роберта Гегедоша, Михайла Кополовця та Василя Пиняшка то не влучав у ціль, то був зупинений кіпером. Підопічні Василя Варги сконцентрувалися на захисті й намагалися перевести поєдинок у серію післяматчевих 11-метрових ударів. Основний час гри так і завершився без забитих м’ячів.

Футбольна лотерея виявилася фартовою для господарів. Середнянці реалізували всі чотири спроби (Олександр Бако, Станіслав Котьо, Олексій Хоменко, Дмитро Рацин), у той час як минайці тільки дві (Роберт Гегедош, Владислав Микуляк). Не змогли відзначитися у складі «Минаю» Василь Беца та Євген Мирончук.

Отже, другим фіналістом Зимової першості стало «Середнє».

Олег МИКИТА