542
13:19 27.042016

На Київському міжнародному напівмарафоні мукачівець отримав відзнаку за другий час. ФОТО, ВІДЕО

Спорт 1918

У столиці відбувся 6-й Київський міжнародний напівмарафон «Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2016». Цього разу захід об’єднав 7100 спортсменів з 43 країн світу, що на 900 учасників більше у порівнянні з минулим роком.

1

Вперше за останні роки у цьому старті взяли участь найсильніші спортсмени України. Переможцями головного забігу на 21,0975 км, встановивши нові рекорди траси, стали львів’янин Тарас Сало (1:04:41) та киянка Ганна Носенко (1:13:55). За встановлення рекорду атлети отримали спеціальні призи від автомобільної компанії «Renault». Не залишився без нагороди й мукачівець Сергій Расчупкін: в абсолютному заліку закарпатець фінішував з дев’ятим результатом (1:12.39) та отримав відзнаку за другий час серед спортсменів своєї вікової категорії.

«Надзвичайні враження від цих змагань. Я пізно зареєструвався, тож лиш за хвилину до старту крізь багатотисячний натовп зумів пробитися до стартової лінії, щоб стартувати разом з елітою, – розповів по поверненні до Мукачева Сергій, – Всі заспівали Гімн і, після стартового пострілу, нестримний потік бігунів на шаленій швидкості понісся вулицями Києва. Дистанція була дуже цікавою, але й водночас важкою. Стартували з Контрактової площі, вибігали на чотири мости, один із них – Московський – на дванадцятому кілометрі дався мені особливо важко. Та ще тяжче стало на пішохідному місточку через Труханів острів – це був вже 18-й кілометр і м’язи почали відмовляти. Терпів до останнього, тож навіть покращив на 30 секунд свій минулорічний результат. Змаганнями задоволений, такі старти дають розуміння важливості спорту в суспільному житті країни. Організація даного заходу була на дуже високому рівні, це – один із кращих стартів в Україні по організації!»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ужгородські гандболісти успішно виступили на домашньому турнірі
19:17
У Мукачеві за тиждень народилося 38 дітей
16:29
На кордоні з Угорщиною зупинили чоловіка, який виїжджав за документом з ознаками підробки
16:12
Мирослав Білецький під час відрядження у місті Будапешт відвідав офіс Угорської екуменічної служби допомоги
15:58
Які функції виконують освітні експерти під час інституційного аудиту у школах Закарпаття?
15:42
Двоє чоловіків намагалися потрапити в Угорщину, вдаючи з себе військових
15:30
Закарпатські поліцейські проходять військову підготовку перед виїздом на фронт
15:16
Митці з України та ЄС представили виставку творчих робіт, у яких переосмислили культурний зв'язок між Україною та Євросоюзом
15:04
Мирослав Білецький та Андрій Сибіга разом відвідали школу для українських дітей у Будапешті
14:38
На Закарпатті в ДТП загинув чоловік, водій та троє інших пасажирів – у лікарні
14:12
Всі новини