ko.net.ua

У Рахові відбувся турнір зі швидких шахів

Нещодавно в Рахові в приміщенні районного шахового клубу відбулися першості району серед дорослих та юних шахістів Рахівщини.

Організатори вирішили провести шаховий турнір з швидких шахів не тільки серед дорослих, але і серед дітей району. Як на диво, юних шахістів на турнір прибуло вдвічі більше ніж дорослих, в зв’язку з цим першість району стала досить масовою. Під час турніру першість району відбулася як серед дорослих, так і серед дітей у шість турів за швейцарською системою.

У змаганнях взяли участь шахісти з різних населених пунктів Рахівського району, а саме Рахова, Великоого Бичкова, Кобилецької Поляни, Росішки та Білина. На початку турніру всіх присутніх привітав Ігор Савчук – голова районної федерації шахів.

Відтак у напруженій боротьбі визначились переможці і призери турніру. Перше місце серед дорослих виборов Романюк Микола з Рахова, на другому – Мартин Євген з Великого Бичкова, третє місце посів Плиска Федір з Рахова. Перше місце серед дітей посів Костик Богдан з Рахова, друге – Андрусевич Андрій з Великого Бичкова, третє – Кузьмик Христина з Великого Бичкова.

Після завершення турніру Ігор Савчук, який був головним суддею турніру та член районної федерації шахів Вільмош Чернян вручили всім переможцям турніру грамоти та медалі, а також цінні подарунки надані Рахівською районною державною адміністрацією. Та найголовніше – усі учасники змагань отримали позитивний досвід та емоції. Приємно, що на турнірі були присутні батьки багатьох юних шахістів. Всі присутні на турнірі залишали приміщення районного шахового клубу з надією на те, що такі змагання будуть проводитися регулярно.

Ігор Савчук, голова районної федерації шахів