ko.net.ua

Кубок Закарпаття з футболу: без права на помилку. ФОТО

14–15 квітня на футбольних полях Срібної Землі відбулися перші півфінальні поєдинки. Ціна помилки з кожною наступною зустріччю тільки зростає, а у футболі, як відомо, часто вирішує все один епізод.

Матч між виноградівським «Севлюшем» та «Середнім» багатим на забиті м’ячі не вийшов. Обидві команди зі старту зустрічі діяли обережно, тож і небезпечних моментів було обмаль. Загалом на полі в перші 45 хв. спостерігалася рівна гра.

Після перерви «Севлюш» на правах господаря почав більше контролювати м’яч, а разом із тим частіше створювати загрози біля воріт суперника. Цілком закономірно, що гості в одному з моментів помилились і пропустили м’яч. Автором узяття воріт на 77-й хв. став Віктор Микуляк. Попри намагання середнянців вплинути на підсумковий результат «Севлюш» зумів втримати перемогу 1:0. Проте ім’я фіналіста ще далеко не відоме.

В іншому поєдинку («Минай» приймав «Ужгород») інтриги було менше, зате видовищності більше. Минайці частіше контролювали м’яч і вже на 17-й хвилині зусиллями Роберта Гегедоша відкрили рахунок. Після цього тиск на ворота «Ужгорода» не зменшувався, і на 36-й хв. Михайло Кополовець подвоїв рахунок своєї команди.

У другій половині зустрічі гості трохи додали, але особливо це на перебіг подій не вплинуло. Крапку в поєдинку поставив Роберт Гегедош – 3:0. Чи зуміє «Ужгород» відіграти такий гандикап, дізнаємося вже зовсім скоро.

Олег МИКИТА