ko.net.ua

У Хусті проходив чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат

8-9 квітня у Хусті у спортивному залі стадіону «Карпати» проходив чемпіонат області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 та до 15 років.

Чемпіонками серед дівчат стали: іршавчанка Вікторія Довбер (вагова категорія до 40 кілограмів), Вікторія Саханич із Великого Березного (вагова категорія до 35 кілограмів), іршавчанка Богдана Сенек (вагова категорія до 44 кілограми), Христина Хавенко з Великого Березного (вагова категорія до 48 кілограмів). До 59 кілограмів перемогу святкувала Аліна Лаунт. Свалявчанка Мирослава Доматова святкувала перемогу серед дівчат у ваговій категорії до 44 кілограми. З сумою 93 кілограми представниця с. Тур’я Ремета Василина Боднарик здобула перемогу. У ваговій категорії до 58 кілограмів перемогла ужгородка Емілія Боган.

У ваговій категорії до 41 кілограм серед юнаків переміг іршавчанин Володимир Свєтов (2005 р. н.). У ваговій категорії до 62 кілограмів переміг березівчанин Микола Антомик. У ваговій категорії +62 кілограми переміг ужгородець Владислав Дудкін. У ваговій категорії до 45 кілограмів переміг свалявець Олексій Белов із сумою 95 кілограмів (2003 р. н.). У ваговій категорії до 50 кілограмів переміг іршавчанин Іван Кормош. У ваговій категорії до 62 кілограми вихованець майстра спорту Василя Передзяка ужгородець Віктор Шпатак переміг із результатом 160 кілограмів.

У ваговій категорії до 45 кілограмів переміг свалявчанин Денис Реблян. Любомир Марущак із Тур’ї Ремети переміг у ваговій категорії до 50 кілограмів. Роман Вензюк з Іршави переміг у ваговій категорії 56 кілограмів. Ужгородець Віталій Кіра з результатом 65 і поштовху 85 кілограмів переміг у ваговій категорії 69 кілограмів. Хустянин Володимир Марчук переміг у ваговій категорії до 77 кілограмів. Свалявчанин Едурад Попович переміг у ваговій категорії 85 кілограмів. Серед найважчих +85 кілограмів перемогу здобув хустянин Євген Хамедов із результатом у ривку 45 кілограмів та в поштовху 60 кілограмів.

Від хустян призерами також стали: до 13 років Михайло Щербан (вагова категорія до 34 кілограми) дістав бронзову медаль; бронзову нагороду також дістав Віктор Федеров у ваговій категорії до 38 кілограмів; срібним призером став Юрій Галас (вагова категорія до 41 кілограм); срібним призером також став Станіслав Ковач; бронзовим призером став Олександр Козак у ваговій категорії до 50 кілограмів. Готував команду хустян майстер спорту, суддя національної категорії Михайло Кемінь. Він також був головним суддею змагань.

У даних змаганнях взяло участь 97 учасників, представники Великого Березного, Перечинського району, Виноградівського району, м. Іршави, Іршавського району, м. Хуст.

Василь Деяк, суддя міжнародної категорії