ko.net.ua

Закарпатські боксери отримали ряд перемог на чемпіонаті України

25-го квітня в м. Надвірна (Івано-Франківська обл.) стартував ЧУ з боксу серед школярів. Збірну команду федерації боксу Закарпаття представили 10-ть спортсменів зі всіх, практично, регіонів краю. Капітаном збірної є Мілан Рокіцан, який вже був переможцем ЧУ минулого року.

Збірна команда поїхала під контролем професійного тренера області – Олександра Солохеєва, який доречі, був визнаний кращим тренером краю в 2016 році.

В перший день поєдинків наші спортсмени з десяти боїв отримали перемоги в восьми, з яких у п’яти перемогли технічними нокаутами.

Як зазначив І-й віце-президент ФБЗо Михайло Данило :” Наші діти поїхали на Чемпіонат України винятково за кошти Федерації, їм кожному вручено фірмові спортивні костюми та екіпіровку. Керівництво федерації боксу Закарпатської області дбало, і буде дбати за кожного з наших спортсменів, тренерів чи суддів. Жоден представник Закарпатської федерації боксу не їде на будь-які змагання за свої кошти чи кошти батьків і тому наші збірні команди почали складати достойну конкуренцію на турнірах державного рівня.”