ko.net.ua

Тенісний турнір «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ» визначив переможців

24-27 квітня на тенісних кортах Тячівської ДЮСШ проходили змагання відкритої першості Тячівської ДЮСШ – Національний турнір ФТУ з тенісу 1-ї категорії серед юнаків і дівчат до 16 років та регіональний турнір з тенісу серед юнаків і дівчат до 10, 12 і 14 років.

У змаганнях взяли участь близько 90 юних майстрів великої ракетки з Києва, Львова, Херсона, Ізмаїла, Кам’янець-Подільського, Чернівців, Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Хуста та Тячева. Головним суддею змагань був Віталій Деяк (м.Хуст).

Юні шанувальники тенісу змагалися за перемогу у видовищних поєдинках, викладаючись на повну. Враження у спортсменів – лише позитивні. Кажуть, організація турніру була на достойному рівні, а зручні корти та тепла погода лише сприяли змаганням.

За результатами турніру 1 категорії ФТУ «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ з тенісу» призові місця серед юнаків до 16 років розподілились таким чином: 1 – С.Ільницький (Львів), 2 – О.Дупин (Ужгород), 3– М.Васюк (Ізмаїл). Парний розряд: 1. О.Дупин (Ужгород) – О.Нестеренко (Київ); 2. С.Ільницький – Т.Івасишин (обидва зі Львова).

Серед дівчат до 16 років: перше місце – М.Подураєва (Львів), на другому – Я.Позняк (Херсон), третій результат у М.Глібчук (Тячів). Парний розряд: 1 місце – М.Подураєва (Львів) – М.Глібчук (Тячів); друге – Т.Дичка (Ужгород) – О.Труніна (Хмельницький).

За підсумками регіонального турніру призерами стали такі учасники змагань: серед юнаків до 10 років: 1 – Ю.Келемен (Хуст), 2 – К.Кочіш (Виноградів), В.Маслей (Мукачево); серед дівчат до 10 років: 1 – Р.Огниста (Львів), А.Вілігорська (Чернівці), 3 – Л.Труш (Луцьк).

Серед юнаків до 12 років: 1 – І.Шишмарьов (Тячів), 2 – М.Дерейко (Львів), 3 – К.Куліков (Виноградів).

Дівчата до 12 років: 1 – Д.Пищула (Львів), 2 – С.Грицевич (Львів), 3 – К.Лойко (Львів). У дівчат до 14 років: 1 – Л.Базелюк (Берегово), 2 – В.Гайдукова (Тячів), 3 – В.Лукач (Тячів).

Вдало виступили юні тячівці, на рахунку яких два перших місця (Мирослава Глібчук та Ігор Шишмарьов), одне друге (Валерія Гайдукова) і два третіх (Мирослава Глібчук і Валерія Лукач).

Переможців та призерів нагородили дипломами Тячівської ДЮСШ, медалями та кубками, пише Tyachiv.com.ua