608
22:08 30.042016

Ужгородці поступилися луганцям

Спорт 1800

Ужгородська «Говерла» демонструє стабільність, щоправда негативну. Команда В’ячеслава Грозного поступилася у шостому матчі підряд.

130005

Днями раніше КДК ФФУ не видав атестат «Говерлі» на участь у наступному сезоні ПЛ, та у закарпатців є декілька днів на виправлення цієї ситуації. Що з цього вийде дізнаємося трохи згодом. А тим часом «ведмеді» провели домашній матч із луганською «Зорею».

Беззаперечним фаворитом цієї зустрічі були гості, що підтвердилося забитим м’ячем Опанасенка вже на 13-й хв. Ужгородці особливо не «огризалися» і другий забитий гол луганців був справою часу. Натиск «Зорі» дав свої плоди на 40-й хв., коли точний пас Пауліньо знайшов у штрафній Будківського, який переграв Бабенка – 0:2. Як би ж, на цьому й завершився перший тайм, та перед перервою підопічні Вернидуба забили втретє, цього разу гол у активі Караваєва.

Перша половина зустрічі була провалена, та надії на порятунок не було, що підтвердив відразу ж на старті другого тайму Будківський – 0:4. Та навіть на цьому гості зупинятися не стали і продовжували тиснути на ворота ужгородців, але в другому таймі на боці «Говерли» було більше везіння й закарпатці більше не пропустили. А про бодай гол престижу мова навіть не йшла. Ніякої гостроти біля воріт «Зорі» створити не вдалося.

У підсумку розгром від луганців у себе вдома. У цьому поєдинку знову не взяв участь головний тренер «Говерли» В’ячеслав Грозний, котрий вирішує питання про атестацію клубу. Діями «ведмедів» у грі із «Зорею» керував Олексій Величко, який після гри зазначив: «Весь час ми розраховували на досвідчених гравців, а гра показала, що даремно. Вийшла місцева молодь, і впиралася. Найголовніше, що у нас немає боротьби за місце в складі, немає конкуренції. У протоколі 15 осіб – вони знають, що будуть грати».

«Говерла» (Ужгород) – «Зоря» (Луганськ) – 0:4

Голи: Опанасенко 13, Будківський 40, 46, Караваєв 45.

«Говерла»: Бабенко, Ряшко, Савченко, Гемега, Гавриш (Гей 64), Кузик, Гончар, Тома, Сергійчук (Добровольський 64), Іванов, Кутас (Хоменко 46).

«Зоря»: Шевченко, Чайковський (Гречишкін 65), Каменюка (Сухоцький 59), Ліпартія, Пауліньо, Рафаель, Караваєв (Безбородько 69), Любеновіч, Будківський, Опанасенко, Чечер.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Берегівський дошкільний навчальний заклад «Пачірта» отримав гуманітарну допомогу від угорського міста Гестеред
17:40
Пленум Асоціації хірургів України провели на Закарпатті
17:25
Італійська компанія готова збудувати на Закарпатті два сміттєпереробні заводи
17:12
У відкритому Кубку Ужгорода зі змішаних єдиноборств ММА виступили понад 100 учасників
16:50
На Закарпатті заблокували схему незаконного привласнення державних коштів через махінації з лісопродукцією
16:31
«Осінній ярмарок емоцій» від БФ «Карітас-Caritas» Мукачівської греко-католицької єпархії
16:18
І Угорщина, і Україна зацікавлені в розвитку добросусідських відносин – Сійярто
16:06
Cтолітній рубіж переступив 31 довгожитель Закарпаття
15:50
«Були постійні масовані напливи противника». Закарпатський гвардієць розповів про оборону під Покровськом
15:24
На Берегівщині відкрили новий центр культури
14:21
Всі новини