ko.net.ua

Ужгородський кікбоксер Любомир Каналош став переможцем кубку Світу в Угоршині. ФОТО

Із 18 по 21 травня в Будапешті проходив традиційний 23 кубок світу з кік-боксингу. У цьому турнірі взяли участь 43 країни, близько 2700 спортсменів. Змагання проводилися на рингу та татамі. Приємно, що в цьому престижному турнірі взяли участь і закарпатські бійці.

Спортсмени клубу «Золотий скорпіон» (тренер Ігор Шимоняк) представляли область та нашу країну у рингових категоріях. Варто зазначити, що всі троє бійців показали неабияку майстерність і кожен із них здобув нагороди: Любомир Каналош став переможцем кубку світу в розділі лоу-кік (вагова категорія 60 кг) молоді юніори. Дмитро Дзундза зайняв 2-ге місце у розділі фул-контакт (вагова категорія до 71 кг) старші кадети, а 3 місце в розділі К-1 (вагова категорія 91+) виборов Олександр Бодрухін.

– Турнір пройшов на досить високому рівні, – ділиться враженнями тренер клубу «Золотий скорпіон» Ігор Шимоняк. – Хотілося б відзначити високу спортивну підготовку всіх без винятку учасників цих престижних змагань. Загалом збірна України в рингових дисциплінах зайняла загальнокомандне перше місце. Приємно, що ми також долучилися до цієї перемоги.

Крім цього нашу область та країну також представляли в татамі і клуб «Іппон» та «Королович». «Іппонівці» виступили з такими результатами: Вадим Бабенко провів 7 боїв кік-лайт (вагова категорія 74 кг), зайняв почесне перше місце, 2 місце (лайт) у ваговій категорії 79 кг виборов Іван Зарева, пише Іван ЛАДЖУН, OBOLOK.COM.UА.