ko.net.ua

Ужгородці переконливо здолали столичних суперників

У суботу, 1 липня, на ужгородському стадіоні «Авангард» відбулася гра 5-го туру вищого дивізіону чемпіонату України з американського футболу між ужгородськими «Лісорубами» та київськими «Патріотами».

Обидві команди виходили на цей матч максимально налаштованими, тому відразу стало зрозуміло, що на вболівальників чекає захоплююча битва.

Уболівальники зі старту поєдинку гнали господарів уперед, і ті вже на перших хвилинах повели в рахунку – 8:0. За кілька миттєвостей своєю активністю кияни 6 очок відіграли, та ужгородці знову наростили свою перевагу і завершили першу чверть, будучи попереду – 16:6.

У другій частині гри картина на полі не змінилася: «Лісоруби» продовжували контролювати хід поєдинку і на перерву пішли в ролі лідера (24:12).

«Патріоти» мали шанси переломити хід матчу, коли підібралися до закарпатців на відстань всього двох очок (30:28), але господарі вчасно схаменулися і, провівши декілька вдалих комбінаційних дій, повернули собі перевагу в 10 балів (44:34).

У заключній частині гри ужгородські спортсмени надійно відіграли у захисті, завдяки чому «Патріоти» не змогли здобути жодного залікового бала, натомість «Лісоруби» завдяки активності в нападі заробили ще 8 балів.

Таким чином, ужгородська команда здобула переконливу перемогу з рахунком 52:34. Після 5 зіграних поєдинків «Лісоруби» йдуть другими, маючи у своєму активі 12 очок. На відстані 2 очки лідирує інший столичний колектив – «Бандити».

Олег МИКИТА, фото автора