7569
14:33 27.072017

Закарпатець гратиме за білоруське «Динамо»

Спорт 1428

Як стало відомо Sport Arena, український захисник Василь Кобін найближчим часом може стати гравцем мінського Динамо.

кобын

Тренерський штаб розглядає Кобіна в якості одного з варіантів посилення правого флангу оборони. Остаточне рішення про трансфер повинне бути прийнято в найближчі кілька днів.

В даний час Кобін перебуває в статусі вільного агента, оскільки цього літа завершився його контракт з Шахтарем і сторони вирішили не продовжувати співпрацю.

У червні повідомлялося, що інтерес до досвідченого захисника проявляла чеська Славія.

Василь Кобін є вихованцем закарпатського футболу. Після ужгородського Закарпаття грав за Карпати. У 2009-2017 роках він був на контракті в Шахтаря, встигнувши за цей час побувати в Металісті і солігорському Шахтарі на правах оренди.

Всього за Гірників 32-річний футболіст провів 80 ігор, відзначившись 5 голами. У складі збірної України на рахунку Кобіна 11 матчів.

В Динамо Мінськ Кобін може стати третім українцем. В даний час за столичний клуб грають хавбек Олександр Нойок та форвард Дмитро Хльобас, який орендований у Динамо Київ (обидва певний час виступали в Ужгороді).

Після 15 турів Динамо Мінськ йде на третьому місці в чемпіонаті Білорусі, набравши 31 очко. Відставання від лідера Шахтаря Солігорськ становить п’ять очок. У 3-му раунді кваліфікації Ліги Європи білоруський клуб зіграє проти АЕКа з Ларнаки.

lobda.at.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах