ko.net.ua

Юних футболістів запрошують до ужгородської Школи молодого арбітра

19 травня у приміщенні Ужгородської спеціалізованої ЗОШ-інтернат із поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради відбудеться чергове заняття ужгородської Школи молодого арбітра.

Основні завдання Школи футбольного арбітра ФФЗ:

– пошук, відбір і виховання молодих суддів;

– базова підготовка футбольних суддів для обслуговування матчів ДЮФЛ, Чемпіонату та першості Закарпатської області.

Тривалість курсів 2 роки. Навчання включає в себе теоретичну підготовку за Правилами гри у футбол, вивчення основ методики суддівства, заняття з фізичної підготовки, практичне суддівство футбольних матчів. Після завершення навчання в першій частині і успішної здачі іспитів з теоретичної та фізичної підготовки, слухач курсу отримує категорію «юний суддя» або «спортивний суддя третьої категорії» і залучатися до практичної діяльності в якості судді для обслуговування матчів ДЮФЛ, Чемпіонатів та першостей Закарпатської області.

Підготовку і навчання молодих арбітрів здійснюють як діючі, так і відомі в недавньому минулому авторитетні арбітри.

Запрошуються шанувальники футболу, які хочуть стати його безпосереднім учасником в якості арбітра. Взяти участь у навчанні можуть юнаки та дівчата, які мають достатній рівень фізичної підготовки, без медичних протипоказань.

Адреса: Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат із поглибленим вивченням окремих предметів (м. Ужгород, вул. Загорська, 28, каб. 202.)

Початок: 19 травня, 18:00

Телефони для довідок: 050 930 8888 (Михайло Іванович Митровський), 050 507 63 13 (Михайло Михайлович Митровський)