8030
18:52 22.082017

У Мукачеві проходять боксерські змагання

Спорт 2466

Офіційне відкриття турніру по боксу розпочалося сьогодні о 12.00, сам турнір присвячений другій річниці клубу «Ромспорт». Попередні поєдинки проходили вчора майже весь день.

IMG_8883

Зазначимо, що на відкритті змагань був присутній головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Уліганець Володимир, який для «Карпатського об’єктиву» розповів про те, що всього на змагання приїхало чимало учасників не лише із Закарпаття, але й з інших куточків України.

«Всього тут будуть змагатись понад 100 молодиків різних вікових категорій, наймолодші 2009 року народження, найстарші – 1996 року народження. Окрім того, приємним моментом є те, що тут присутні хлопці з Хмельницької, Львівської та Чернівецької областей, не враховуючи Закарпаття.

Офіційне відкриття розпочалося о 12.00 з українського гімну, опісля нього прозвучав ромський гімн, згодом гостів та учасників розважали ромськими піснями і танцями.

Опісля програми урочистого відкриття та параду боксерів розпочалися самі бої.

Варто зазначити, що підтримати юних боксерів прийшли їхні рідні, здебільшого їхні тати. Вони робили знімки своїх хлопців, знімали бій на відео, а також Окрім того, мотиваційні плакати, які висіли у залі додавали ще більше сили, впевненості та сміливості хлопцям, які обрали такий не легкий вид спорту.

Ілона Вільна

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах