ko.net.ua

Кубок Вищої ліги Закарпаття з футболу: головне протистояння

У неділю, 10 вересня, у місті над Латорицею відбувся фінальний поєдинок дебютного в нашому краї турніру між виноградівським «Севлюшем» та «Середнім».

Обидві команди підійшли до цієї гри серйозно, про що свідчила чимала кількість єдиноборств. Була помітна жага до перемоги, і це не дивно, адже зустрілися в протистоянні одні з кращих команд Срібної Землі.

Перший тайм до свого активу можуть занести виноградівці, які в одній з атак зуміли вийти вперед, а завдячувати цьому мають Василю Горському, який записав до свого пасиву автогол. Після перерви середнянці завдяки Василю Якимі відіграли пропущений м’яч. Основний час завершився внічию – 1:1.

Долю протистояння визначала футбольна лотерея під назвою «серія 11-метрових ударів». Фортуна була на боці виноградівського колективу, який святкував перемогу з рахунком 4:1.

Після завершення поєдинку були визначені кращі гравці матчу. Ними стали: Віталій Гринишин («Севлюш») та Сергій Кундрик («Середнє»).

Також відбувся фінальний поєдинок між юнацькими командами, у якому зійшлися «Ужгород» та «Севлюш». Колектив з обласного центру вже на 8-й хв. зумів вийти вперед (Роман Черевко) і, що важливо, втримав переможний результат.

Олег МИКИТА