ko.net.ua

Ужгородці тріумфували на міжнародному баскетбольному турнірі

У Львові пройшов ХІV міжнародний турнір з баскетболу пам’яті кореспондента газети «Високий Замок» Ярослава Пастернака. У змаганнях виступали команди юнаків та дівчат 2004-2005 р.н. Усього виступили біля 100 юних баскетболістів з України, Польщі та Словаччини.

Серед юнаків першість вибороли баскетболісти ЗОДЮСШ Ужгорода, друге місце посіла збірна Подкарпатського Воєвудства (Польща), третє – господарі змагань, команда Львівської ОДЮСШ, четверте – команда КСЛІ з Києва.

Серед дівчат боротьба була ще більш напруженою. Так, господарі турніру, команда Львівської ОДЮСШ, здобувши лише одну перемогу над тріумфаторами турніру, дівчатами зі словацького міста Бардейов, посіли 4 місце. Друге місце здобула команда ДЮСШ Сокаля, третє ОДЮСШ Івано-Франківська.

Турнір традиційний і з року в рік проходить у дружній атмосфері та за цікавої спортивної боротьби між командами сусідніх країн. Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, грамотами та пам’ятними призами, повідомляє Федерація баскетболу України.