ko.net.ua

Вища ліга Закарпаття з футболу повертається

Уже цими вихідними розпочнеться друге коло у найвищому закарпатському футбольному дивізіоні. Команди проведуть поєдинки 12-го туру.

«Середнє» – «Севлюш» (Виноградів)

Це, безперечно, центральна гра туру, адже у боротьбі зійдуться перша та третя команди чемпіонату. Минулого тижня вони зустрічалися у рамках Кубка ліги. Тоді в основний час переможця виявлено не було, а в серії 11-метрових ударів вікторію святкували виноградівці. Ця зустріч повинна зібрати чималу вболівальницьку аудиторію, адже на нас чекає непоступливе інтригуюче протистояння. Обидві команди ставлять перед собою завдання взяти максимум очок, тож боротьби на полі очікується багато, але головне, щоб не було боротьби поза полем.

Поєдинок першого кола завершився перемогою «Севлюша» (1:0).

«Ужгород» – «Минай»

Велику увагу необхідно приділити і дербі Ужгородщини. Діючий чемпіон («Ужгород») цього сезону демонструє далеко не чемпіонський футбол, натомість «Минай» у порівнянні з минулим сезоном відчутно додав. Фаворитом вважаються гості, але завчасно віддавати їм перемогу не варто. Колектив Миколи Гібалюка паралельно виступає в аматорському чемпіонаті України, тож цілком можливо, що на грі може відбитися втома. Також можливі й ротації у складі, а «Ужгород» налаштований покращити свої турнірні позиції.

Поєдинок першого кола завершився перемогою «Минаю» (4:1).

«Бужора» (Іршава) «Поляна»

«Полянці» показали хорошу форму під час виступів на Кубку ліги. У якому стані перебувають іршавці сказати важко. Скоріш за все, гості приїдуть за перемогою, але «Бужора» показала, що вдома добре грати може навіть з грандами, про що свідчить нічия з «Минаєм» (1:1). Тож спрогнозувати підсумок цього поєдинку важко, зате можна з впевненістю сказати, що матч повинен вийти цікавим.

Поєдинок першого кола завершився унічию (2:2).

«Боржава» (Довге) «Карпати» (Рахів)

Колектив з Довгого цьогоріч здобув тільки один заліковий бал, натомість рахів’яни мають у своєму доробку 11 очок. Фаворит зустрічі – «Карпати», і мало віриться, що господарі зможуть нав’язати їм серйозну боротьбу.

Поєдинок першого кола завершився перемогою рахівських «Карпат» (3:0).

«Оболонь» (Хуст) – «Вільхівці»

«Вільхівці» увірвалися у топ-5, і навряд їм хочеться покидати цю зону, але суперник у них непростий. За «оболонців» зіграє фактор власного поля, та й у бажанні перемогти вони не поступатимуться супернику. Тож очікується доволі рівна гра, а з яким рахунком завершиться це протистояння дізнаємося вже зовсім скоро.

Поєдинок першого кола завершився перемогою «Вільхівці» (3:1).

Олег МИКИТА