9009
14:29 3.102017

В Ужгороді пройшла першість Закарпатської області з тенісу серед команд ДЮСШ

Спорт 2218

Першість Закарпатської області з тенісу серед команд ДЮСШ відбулася з 30-го вересня по 1-е жовтня на кортах спорткомплексу «Юність» в Ужгороді.

IMG_6382

52 юних спортсмени з 4 –х районів Закарпатської області виборювали особисту та підсумкову загально-командну першість у 4-х вікових підгрупах у юнаків і дівчат. Зросла, порівняно з минулими змаганнями, які проводилися навесні цього року, техніко-тактична та фізична підготовка закарпатських тенісистів в черговий раз підтвердила, що в спортивних школах області йде планомірна та професійна робота по підготовці юних тенісистів до високих спортивних досягнень в улюбленому виді спорту.

Переможцями та призерами змагань стали: М.Глібчук, Д.Глібчук, І. Шишмарьов (всі Тячів), А.Беркович та Н.Боднар (Ужгород), берегівчанки В.Попович і Л.Базелюк, А.Савицький з Хуста та інші… В загально-командному заліку перше місце посіла команда Тячівської ДЮСШ, ужгородці другі, на третьому місці – берегівчани.

Родзинкою тенісного свята стала участь переможниці Відкритого чемпіонату Австралії серед юніорів в одиночному і Відкритого чемпіонату США в парному розрядах, чемпіонки юнацьких першостей Європи та світу 15-річної киянки Марти Костюк. Марта і її батьки із задоволенням відгукнулися на запрошення тренерського колективу Тячівської ДЮСШ відвідати турнір, за що їм щира подяка від всіх учасників, батьків та організаторів. Показова гра з виконанням всіх технічних елементів тенісу чемпіонки і тячівки Мирослави Глібчук, нагородження переможців і призерів з участю Марти, фото- та автограф-сесіі надовго залишаться в пам’яті юних закарпатців. А ще – будуть черговим підтвердженням того, що кожний з них тільки важкими, виснажливими тренуваннями, самодисципліною і повною відданістю обраному виду спорту може добитися найвищих досягнень.

IMG_6421

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах