ko.net.ua

«Хуст-Екстрім» – переможець 5-го етапу Кубка України з мотокросу

15 жовтня Хуст приймав 5 етап Кубка України з мотокросу (Західний регіон) і традиційний відкритий кубок Закарпатської області на приз майстра спорту Радянського Союзу Миколи Сича.

На одній із кращих трас України змагалися 8 команд – “Галич”, “Хмельницький”, “Загор крос-екстрим” Ужгород, “Закарпатська ОДЮСШ”, “Мукачево-Мото”, “СК смт. Великий Березний”, “Мотоклуб Іршава” та “Хуст-Екстрім”. Загалом у турнірі взяло участь майже 70 гонщиків.

“Хустська траса протяжністю 1650 м є однією з кращих в Україні. Кілька років тому вона була відмінно реконструйована, має вдале географічне розташування – близькість кордонів, тому клопотаємо про проведення на ній одного з етапів чемпіонату Європи”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” голова федерації Закарпатського осередку мотоспорту, головний суддя змагань Віктор Стегура.

У результаті напруженої боротьби у загальнокомандному заліку першою стала команда “Хуст-Екстрім”. Цьогоріч трохи не поталанило фаворитам минулих етапів Кубка Украни Західного регіону – команді Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, яка посіла друге місце. Один із її спортсменів зазнав травми під час перегонів і був змушений покинути трек. Третьою стала команда “Мукачево-Мото”. Продовження запеклої боротьби за звання найшвидших відбудеться 28-29 жовтня в Києві на фіналі Кубка України з мотокросу.

Щодо призу майстра спорту Радянського Союзу Миколи Сича, то його теж здобули мотокросмени “Хуст-Екстріма”. Друге та третє місця розділили команди “Мукачево-Мото” та “Великий Березний”.

Видовищні змагання відбулися за підтримки міської ради та благодійного фонду “Ваше майбутнє”.

Богдана КЛЕКНЕР