ko.net.ua

У неділю в місті над Латорицею пройшов Кубок Мукачева з мотокросу

Здається, саме вперше у Мукачеві проходить подібний захід, адже зазвичай гонки проводяться у наближених до міста селах. Проте, вже цього рід для того, щоб подивитися як змагаються гонщики та почути шум моторів не потрібно було їхати далеко за межі міста.

Захід відбувався в одному із мікрорайонів Мукачева «Паланок», неподалік від самого замку. Добратися до місця призначення було не важко, адже по дорозі стояли вказівники, тому навіть ті, хто шукав трасу вперше міг з легкістю добратися до видовищних змагань. Окрім того, мотокрос стартував у неділю, 22 жовтня, тож зібрав не лише чимало учасників, але й глядачів та вболівальників.

Зауважимо, що вони могли поласувати там бограчем, шашликами, картоплею, салатами з капусти, а для тих, хто прийшов на змагання з дітьми були доступні іграшки, соки та солодка вата. Тож на мотокросі можна було не лише спостерігати як змагаються гонщики абсолютно різного віку, але й перекусити та просто гарно провести час.

Зазначимо, що стати учасником міг кожен, хто полюбляє цей вид спорту та відчуває себе впевненим. Звісно на кубок приїхали не лише жителі міста. У мотокросі брали участь гонщики з різних куточків Закарпаття: Хуста, Березного, Іршави, Закарпатської обласної ДЮСШ,Виноградова, Берегова. Були також учасники зі Львова.

Як розповіла для «Карпатського об’єктиву» Вікторія, такі змагання показують, що сильними можуть бути не лише хлопці, але й дівчата, адже вони також вміють вправно володіти мотоциклом. Окрім того, дітвора із захопленням спостерігає на те, як підскакує двоколісних і просто не може відірвати погляд від такого дратвового видовища.

«На наших очах впав один із мотоциклістів. Він їхав одним із перших і чомусь не впорався з керуванням. Ми всі підтримували його і він якнайшвидше підвівся на ноги та знову поринув у змагання. Це показало нам велику силу духу! Чи не хороший це приклад для нас усіх?» – зазначила жінка.

Опісля довгих змагань, які розпочалися об 11.00 вже ближче до вечора відбулось нагородження переможців.

Ілона Вільна