14150
10:53 29.052018

Ужгородські баскетболісти стали чемпіонами Закарпаття

Спорт 2942

Чемпіонат області з баскетболу серед чоловічих команд сезону 2017/18 років підійшов до завершення. Визначено переможця та призерів змагань.

БК «Ужгород» протягом останніх шести років неодмінно виборював чемпіонське звання. Цьогоріч команда Олександра Зубковського відчула серйозну конкуренцію від «Мукачева», однак колектив з міста над Латорицею, який зайняв перше місце в регулярному чемпіонаті, не зміг підтвердити статус лідера в раунді плей-оф. У півфіналі «Мукачево» зазнало поразки від виноградівської «Тиси», а от «Ужгород» виявився сильнішим за інший БК з обласного центру – ЗОДЮСШ-УжНУ.

Останні в матчі за «бронзу» завдяки великому очковому доробку Антона Іванини (40) здобули вольову перемогу над «Мукачевом» (69:59). У складі колективу міста над Латорицею найактивнішими були Євген Горячкун (25) та Роберт Мангур (16), однак це не допомогло їм зачепитися за позитивний результат.

У фіналі «Ужгород» зустрічався із виноградівською «Тисою». Ужгородські баскетболісти зі стартових хвилин захопили лідерство та впевнено довели справу до комфортної вікторії (83:65). Кращим бомбардиром у них виявився Андрій Попадинець, на рахунку якого 24 очки.

Таким чином, переможцем чемпіонату Закарпаття з баскетболу сезону 2017/18 років став «Ужгород». «Срібло» завоювали гравці виноградівської «Тиси», а бронзові медалі в доробку ЗОДЮСШ-УжНУ. На жаль, без нагород цього разу залишилося «Мукачево», яке демонструвало непоганий рівень гри.

MVP чемпіонату став гравець «Ужгорода» – Андрій Попадинець, кращим нападником визнано Євгена Горячкуна («Мукачево»), а кращим захисником – Дениса Ігнатишина («Тиса»).

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Всі новини