14857
10:00 26.062018

Хустяни – серед кращих пауерліфтерів області

Спорт 2130

Цими вихідними, 23-24 червня, у Сваляві відбувся чемпіонат Закарпатської області з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок.

Участь у змаганнях взяли чотири десятки спортсменів із різних міст Закарпаття. Зокрема успішними виступами порадувала команда хустян, продемонструвавши високий рівень підготовки та силу духу і як наслідок – здобувши почесне друге загальнокомандне місце. Готували пауерліфтерів Хустщини тренери Михайло Кемінь, Андрій Козир та Михайло Чохняй.

Так, серед жінок у ваговій категорії до 84 кг перше місце посіла хустянка Ольга Якоб. Серед чоловіків у ваговій категорії до 66 кг третє місце зайняв Арсен Теплухін, до 74 кг найкращим став Андрій Козир, у категорії до 83 кг перше і друге місце відповідно розділили між собою Сергій Шустур і Віталій Фанта, до 105 кг – друге і третє місця за Гангуром Денисом і Тарасом Тимаром, до 120 кг – срібло виборов Михайло Кемінь, а у найважчій категорії – понад 120 кг – почесне друге місце посів Віталій Монич.

За підсумками змагань у командному заліку серед жінок перемогли представниці Мукачева, у чоловіків – ужгородці. З переможців буде сформована збірна команда області для участі в чемпіонаті України, який попередньо відбудеться у вересні в Коломиї.

Богдана КЛЕКНЕР, фото автора

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах