15299
11:14 26.072018

«Минай» поповнився п’ятьма новими футболістами

Спорт 1965

Склад ФК «Минай» перед стартом у Другій лізі України з футболу поповнило ряд нових футболістів.

Максим Гавриленко

Опорний та центральний півзахисник

Народився 18 серпня 1991-го року. Вихованець СДЮШОР «Чорноморець». З 2007 року грав за дубль «моряків». Влітку 2010 року провів єдиний матч у складі «Чорноморця» в Кубку України проти «Динамо» (Хмельницький), вийшовши на поле в стартовому складі. Матч завершився перемогою одеситів з рахунком 1:0. З 2012 року грав у «Десні», СКА (Одеса), ФК «Одеса» й ФК «Суми». Гравця викликали у збірну України U-17 та U-18, де провів у загальному 11 ігор.

Восени 2014 роки перебрався у чемпіонат Молдови, підписавши дворічну угоду зі столичною «Дачією». В її складі в сезоні 2014/15 років став володарем срібних медалей чемпіонату та фіналістом Кубка країни. Загалом провів за «Дачію» 59 матчів і відзначився 4 рази. Остання команда – одеська «Жемчужина» (8 матчів, 1 гол).

Дмитро Стародубець

Голкіпер

Народився 1 грудня 1997-го року. Вихованець славетного СДЮСШОР «Чорноморець». Пограв за місцевий «Реал-Фарм» та «Жемчужину». За останніх провів 14 поєдинків у Першій лізі.

Михайло Бабій

Лівий півзахисник

Народився 13 травня в 1995 році. Є вихованцем черкаського футболу. Тривалий час виступав у складі місцевих футбольних команд. На професійному рівні пограв за кордоном – у Вірменії. Виступав за команду «Арцах», який грав у Першій Лізі місцевого чемпіонату, а цей сезон розпочне в еліті. У Вірменії М. Бабій провів 10 ігор, де забив 6 голів.

Петро Стасюк

Фланговий захисник

Народився на півдні країни – в селі Петродолинське, Овідіопольського району, Одеської області. Там же навчався футбольній грамоті – у школі «Моноліт» в Чорноморську. Звідти здібного хлопця помітили на Заході і його запросили навчатися в Академію «Скали» (Стрий), де виріс у гравця основи галицької команди.

Як футболіст Стасюк зарекомендував себе в командах «Балкани» (Перша ліга) та «Жемчужина» (Друга ліга).

Анатолій Нурієв

Нападник

Сьогодні Анатолія Нурієва можна назвати одним з найталановитіших молодих закарпатських футболістів. Після підкорення чемпіонату області, він відправився штурмувати найвищу сходинку українського футболу – Прем’єр-Лігу. У складі «Сталі» Нурієв зіграв у 7 матчах, де зумів віддати 1 гольову передачу. Для новачка, який перестрибнув з аматорського чемпіонату відразу в елітний дивізіон професійного футболу, – це дуже і дуже непогано.

На жаль, «Сталь» вилетіла із Прем’єр-Ліги, а згодом і взагалі припинила існування. «Минай» уже давно націлювався на молодого форварда, якого так полюбляють закарпатські вболівальники. І у це міжсезоння, перед стартом Другої ліги, нападника таки вдалося підписати, повідомляє ФК «Минай».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини