15969
14:07 21.082018

Перечинський футболіст гратиме за «Кошице»

Спорт 2330

Вчора, 20 серпня, Олег Вишневський офіційно уклав угоду з своїм новим клубом.

У понеділок, 20 серпня, у другій половині дня потиснули руки спортивний директор ФК «Кошице» Павол Турщик та Олег Вишневський, найкращий голеадор минулорічної третьої ліги Словаччини. За його словами, рішення було швидким. Прихід до ФК «Кошице» – це новий виклик, і він хоче допомогти команді боротися за перше місце у чемпіонаті.

Олег Вишневський – форвард, родом з Перечина, перейшов до «Кошиц» із МФК «Сніна», яка також виступає у третій лізі Словаччини.

У минулому сезоні він забив 29 голів у 32 матчах (7 з пенальті), і в свої 22 років він розглядав можливості залишити Словаччину і рухатися далі у Західну Європу. На початку серпня в Італії з’явилася пропозиція від клубу з 4-го дивізіону, а ще в січні його переглянув вищоліговий МФК «Земплін» (Михайлівці), але через травми та потенційні пропозиції від німецьких команд з нижчих ліг, нічого не вийшло.

Його вже екс-клуб «Сніна» не зовсім вдало розпочав цей сезон, в чотирьох матчах набравши всього чотири очки. При цьому Вишневський продовжував справно забивати – у перших чотирьох матчах відзначившись три рази. ФК «Кошице» має в своєму активі дев’ять балів і йде третім у турнірній таблиці.

До слова, «Снін»а не залишилась без представників нашого краю, оскільки в цьому сезоні там виступає ужгородець Крістіан Сегедій, відомий по виступам за молодіжку «Говерли» та ФК «Середнє», повідомляє lobda.at.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах