16131
22:49 28.082018

Екстремальні велозмагання провели на Міжгірщині

Спорт 3634

На Міжгірщині вже вкотре відбулись велозмагання “Gravity Race”. Любителі даунхіллу з різних країн приїхали на Закарпаття, щоб довести, лише сміливим та сильним духом під силу підкорити гірські вершини. За екстрим-змаганнями вдалося поспостерігати і нашим журналістам.

Летіти з гори на байку з шаленою швидкістю – не кожному до снаги. Та ті, хто займається даунхіллом, доводять: для людини немає нічого неможливого. Побачити видовищні змагання “Gravity Race” можна щороку в Пилипці. В дні їх проведення сюди з’їжджаються справжні професіонали, щоб продемонструвати свою техніку та навички, а заразом і поборотись за перемогу. На цьогорічні велозмагання “Gravity Race” приїхали понад 60 учасників з багатьох областей та з-за кордону.

Велозмагання завжди підтримує Пилипецька сільська рада, а цього року долучилось ще й міністерство молоді та спорту. Спортсмени кажуть, тут найкраща траса в Україні. Та облюбували її не лише учасники змагань. Вистачає тут і таких, хто просто катається у своє задоволення.

Лоскотали нерви глядачів учасники протягом кількох днів, та більшість з них сюди ще протягом року неодноразово повернуться.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах