16800
14:21 28.092018

У Тячеві відбувся Національний турнір Федерації тенісу України

Спорт 1632

Національний турнір Федерації тенісу України, вже третій в цьому році, відбувся з 24 по 27 вересня на тенісних кортах Тячівської ДЮСШ.

Оскільки на цей раз захід проходив в рамках святкування Дня міста, то й назву мав відповідну – «День міста Тячів».

Майже 80 учасників зі Львова, Одеси, Івано-Франківська, Хмельницького, Кривого Рогу, Коломиї, Стрия, Трускавця, Ужгорода, Сваляви, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева виборювали першість серед юнаків і дівчат у вікових категоріях до 10, 12 і 14 років у одиночному і парному розрядах.

Вдало виступили закарпатці, на рахунку яких 6 перших та 5 других місць.

Переможцями турніру стали: Ігор Шишмарьов з Тячева (одиночний і парний розряди), Дарина Глібчук (парний розряд), а також юні хустяни Юрій Келемен (одиночний і парний розряди) і Анатолій Савицький (парний розряд).

Срібними призери: тячівки Дарина Глібчук (одиночний розряд), Марія Тиводар і Марія Шишмарьова (парний розряд), Анатолій Савицький з Хуста та берегівчанка Ніколетт Гада в одиночних розрядах.

Не залишилися без нагород і Вероніка Ключ зі Львова, Яна Данилишин з Коломиї, Ярослав Ігошин з Кривого Рогу, Аліса Билінська з Одеси та багато інших…

Технічні результати змагань за посиланням, повідомив директор турніру, старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ Ю. Павлишинець.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах