19243
13:07 29.012019

Закарпатські хокеїсти тріумфували на турнірі в Словаччині

Спорт 2191

Минулого вікенду в словацькому місті Свидник провели традиційний міжнародний хокейний турнір. Участь у цих змаганнях узяли й «Закарпатські ведмеді» (збірна області).

Представники Срібної Землі протистояли колективам зі Стропкова та Бардейова, а також господарям змагань. Наші хокеїсти показали високий рівень гри й зуміли вибороти перше місце.

У стартовому матчі «Закарпатські ведмеді» зустрічалися з командою з міста Бардейов. Цей поєдинок завершився переконливою перемогою українців з рахунком 3:0. Забитими шайбами відзначилися Василь Ябрик, Олександр Князев та Сергій Уранов.

Наступним суперником «ведмедів» став колектив з міста Стропков. Гра вийшла результативною і тримала в напрузі до фінального свистка. Усе ж сильнішими виявилися гості з України (3:2). Переможний результат нашій команді забезпечили Сергій Уранов та Олександр Князев (дубль).

У завершальному матчі турніру закарпатці зустрілися з господарями. Словацька команда впевнено розпочала гру й була попереду 2:0, однак наші хокеїсти зуміли переломити хід протистояння на свою користь і здобули важливу перемогу. Фінальний свисток зафіксував тріумф закарпатців з рахунком 2:3. Свої імена в графу «закинуті шайби» записали Сергій Уранов Михайло Саух та Олександр Дмітрієв.

Завдяки 100-відсотковому результату (три перемоги в трьох матчах) «Закарпатські ведмеді» посіли першу сходинку й стали переможцями міжнародних змагань. Також відзначимо, що гравець нашої команди Сергій Ковач переміг у номінації «Кращий захисник».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини