19618
12:27 18.022019

Зимова першість Закарпаття з футболу: огляд матчів другого туру

Спорт 2651

У суботу та неділю, 16–17 лютого, пройшли матчі другого туру Зимової першості Закарпаття з футболу 2019.

Група А

«Середнє» – «Витязь» (Концово) – 1:2

Голи: Владислав Яковлєв 35 – В’ячеслав Ковтан 71, Олександр Назаренко 82.

Гра вийшла без грубощів. Середнянці значно краще діяли, ніж у першому матчі, і заслуговували принаймні на нічию. Та в другому таймі «Витязь», який також прагнув виграти, скористався помилками воротаря суперника й зумів вирвати перемогу.

СДЮСШОР (Ужгород) – «Мостиська» (Львівська область) – 0:1

Гол: Тарас Щур 75.

Обидві команди старалися, показали хороший футбол, дотримуючись принципів спортивного суперництва. Можливо, і була б нічия в матчі, та, видно, усе ж досвід львів’ян сказав своє: на 75 хв. обвідним ударом із лівого краю у лівий від воротаря кут красиво пробив Тарас Щур.

МФА U-19 (Мукачево) – «Ужгород» – 2:2

Голи: Віталій Трачук 22, Віталій Міклош 72Іван Русин 47, Антон Предчук 57.

Така гра не могла не сподобатися вболівальникам: напориста, результативна, із цікавим та непоступливим протистоянням. Окремо хочеться відзначити мукачівських юнаків, котрі в матчі з досвідченішим суперником показали хорошу гру. Утім, як і їхній візаві. А результат закономірний – бойова нічия.

Турнірна таблиця

 

Група В

«Ракошино» – «Бобовище» – 1:2

Голи: Артем Баятян 59 – Володимир Варваринець 13, Дмитро Вінтонюк 78.

Ракошинці дуже добре показали себе в поєдинку зі срібним призером Західної зони першої ліги й мали всі можливості взяти очки в матчі. Утім, характер переможця виявився в бобовищанців. Підопічні Івана Ковача зуміли забити на гол більше, зокрема скориставшись результативною заміною.

«ОК ДЮСШ Невицький замок» (Невицьке) – «Фаворит» (Шишлівці) – 8:0

Голи: Максим Климпуш 10, 15, Павло Волонтир 35, Ярослава Король 44, Макамма Кінслі 54, 79, 82, Іссак Бакура 75.

Доволі несподіваний результат. І навіть якщо фаворитні амбіції ОК ДЮСШ можна було спокійно брати до уваги, то навряд чи вдалося б передбачити, що з таким рахунком. Це притому, що за позбавлення очевидної можливості забити гол переможець весь другий тайм діяв у меншості. Отож «Фавориту» доведеться серйозно попрацювати над помилками.

«Н.Коропець» – «Сокіл» (Кінчеш) – 3:1

Голи: Олег Олберт 2, 91, Олександр Герцуський 49 – Девід Ніцкулич 48.

Команди продемонстрували приблизно рівну гру і як на цей період – непогані швидкості. Перші хвилин 20 краще виглядали нижньокоропецькі футболісти. Вони ж забили швидкий гол. Після перерви «Сокіл» зрівняв рахунок і теж хвилин 20 виглядав краще. Відтак дещо «підсів», і представник Мукачівщини, уже ведучи 2:1, узяв перебіг подій під свій контроль і в підсумку в присутності 150 глядачів удруге поспіль у Зимовій першості переміг та продовжує лідирувати в групі. Загалом матч відбувся без грубощів, був насичений справжнім футболом, за що потрібно подякувати обом колективам.

Турнірна таблиця

 

Група С

«Вільхівці» – «Заріччя» – 3:0

Голи: Ярослав Мудра 2, 86, Володимир Попадинець 75.

«Вільхівці» здобули перемогу на класі, особливо результативно зігравши на початку та в кінці матчу. Добре враження справило й «Заріччя», однак команді забракло логічного завершення в завершальній стадії – власне підсумкових ударів в атаках.

«Карпати» (Дубове) – «Севлюш» (Виноградів) – 1:2

Голи: Іван Носа 75 – Михайло Реплюк 36, Михайло Чедрик 81.

У першому таймі перевагою володіли виноградівці. Вони ж і забили єдиний м’яч. Після перерви карпатівці вирівняли гру й, діючи в більшості, зрівняли рахунок. Тут же автор забитого м’яча Іван Носа міг вивести команду вперед, але послизнувся й пробив неточно. У «Карпат» у воротах продуктивно себе зарекомендував Юрій Пахомов, який у кількох епізодах нейтралізував серйозні загрози воротам. Загалом у присутності 300 глядачів «Севлюш» здобув перемогу й залишається лідером групи. «Карпати» ж знову продемонстрували хороший рівень суперництва й так само успішно готуються до сезону.

«В.Копаня» – «Карпати» (Рахів) – 5:2

Голи: Микола Ляхович 17, Михайло Свищо 34, 51, Іван Фурик 85, Михайло Борик 90 – Юрій Яремчук 52, 66.

А ось і перша справжня сенсація. Схоже, вищолігівці недооцінили свого нижчого за класом суперника, за що й поплатилися. Більше того, великокопанці вели 3:0. Щоправда, рахівці тут же «прокинулися», скоротили відставання в рахунку до мінімуму, але кінцівка зустрічі була за номінальними господарями. Хороша результативна гра з перевагою першолігівського колективу.

Турнірна таблиця

Федерація футболу Закарпаття

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини