20195
11:43 20.032019

Ужгородські ветерани – срібні призери міжнародного волейбольного турніру «Кубок Шеверів»

Спорт 2672

Щороку в березні на Тячівщині відбувається турнір пам’яті визначного спортсмена Івана Шевері – члена збірної України та області з волейболу. Саме завдяки ньому цей вид спорту на Тячівщині здобув широку популярність і розвиток.

8 років тому Іван Васильович відійшов у вічність, проте ветеранський турнір, завдяки його синам проводять до сьогодні. Цьогоріч участь в ньому взяли 6 команд: Ужгород, Нижня Апша, Дубове, Тересва, Бая-Маре (Румунія) та Кошице (Словаччина). Турнір, який відбувся 17 березня, розпочали з хвилини мовчання: учасники та вболівальники вшанували пам’ять Івана Шевері. А далі стартувала справжня спортивна боротьба. Варто відзначити, що майже всі учасники турніру наголосили, що організація заходу пройшла на найвищому рівні.

Вдало виступила на цих престижних змаганнях ужгородська ветеранська команда на чолі з Василем Іванко. Спортсмени з обласного центру Закарпаття (Василь Цап, Михайло Костик, Володимир Дуб, Володимир Грохольський, Ігор Мутка, Василь Іванко, Віктор Пригродський, Степан Багрій, Михайло Габрікевич, Роман Бора, Василь Цимбалош) перемогли доволі сильні команди з Дубового та Тересви з однаковим рахунком 2:0. І тільки у фінальному поєдинку в напруженій боротьбі з рахунком 1:2 поступилися чемпіонам з Бая-Маре, здобувши срібні медалі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах