22878
12:57 20.082019

На Міжгірщині відбувся фестиваль спорту та здорового способу життя. ФОТО

Спорт 6633

Протягом трьох днів, 1618 серпня, в селі Негровець (Міжгірський район) відбувся фестиваль спорту та здорового способу життя «Вершина».

Подія відбулася з нагоди створення та відкриття спеціалізованого спортивного майданчика, який став рушійною силою обєднання жителів села Негровець та навколишніх сіл з єдиною метою: створення унікальної спортивної інфраструктури за для розвитку молоді та реалізації її потенціалу. Адже молодь є майбутнім нашої країни і від того, чим займається молодь, та яку ідею наслідує, залежить те, до чого ми прийдемо.

На урочистому відкритті спортивного майданчика молодь продемонструвала свої фізичні напрацювання у таких дисциплінах:

– підтягування на перекладині;

– віджимання від брусів, підлоги та ін.

Окрім цього атлети продемонстрували вражаючий показовий виступ для мотивації молоді до занять спортом та відсвяткували завершення першого дня фестивалю тематичною українською вечіркою, чим показали що можна весело та корисно проводити час без алкоголю та інших шкідливих речовин.

Основну частину другого фестивалю дня зайняв похід на гору Тяпіш, під час якого учасники побачили неймовірну красу закарпатського краю. Завершенням дня став перегляд мотиваційного фільму під відкритим небом.

??

Третій день фестивалю зібрав всіх активних жителів Тереблянської долини на спортивному святі, який несе назву «День здоров’я села Негровець».

Молоді спортсмени змагались в різних індивідуальних та командних номінаціях. Таких як:

– штовхання ядра.

– підняття гирі.

– футбольна майстерність.

– перекидання шин;

– та інші.

Найстарші учасники змагались у грі в шашки.

Наймолодші учасники боролись в наступних номінаціях: стрибки в мішках, кидання на влучність, присідання та ін. Вони здобували перемоги та надихались на подальше зростання та звершення.

Фестиваль став платформою для особистого розвитку та реалізації потенціалу молоді та їх батьків.

Організатори планують щорічно проводити подібні заходи, адже на плечах української молоді тримається майбутнє цілої країни. Тому молодь повинна докладати власних зусиль до реалізації мети.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах