24634
15:39 12.112019

«Ужгород» зазнав найбільшої поразки у статусі професіоналів

Спорт 2618

Серія невдач головної футбольної команди обласного центру Закарпаття продовжується. Уже вп’яте поспіль колектив Василя Варги зазнає «сухої» поразки.

Після програшів «Поділлю» (0:3) «Вересу» (0:3), «Чайці» (0:2) та вінницькій «Ниві» (0:2) ужгородський ФК поступився ще й аутсайдеру групи А Другої ліги України – «Оболонь Бровар-2». Поєдинок відбувся 11 листопада на полі нашого суперника.

Господарі, зробивши ставку на швидкий гол, активно пішли вперед і це принесло бажаний результат. Уже на 3-й хв. закарпатці були вимушені виймати м’яч із сітки власних воріт (увігнав його туди Євгеній Шевченко). Не встигли гості відійти від першого голу, як через дев’ять хвилин «оболонці» забили вдруге (цього разу результативного удару завдав Денис Островський).

Другий тайм, як власне і перший, розпочався із взяття воріт. На 49-й хв. господарі провели чергову гольову атаку, на завершенні якої результативно зіграв Богдан Покойовий (3:0). Але й на цьому «Оболонь Бровар-2» не зупинилася. Господарі поля продовжили атакувати і на 74-й хв. зробили рахунок непристойним – 4:0 (дубль на свій рахунок записав Островський).

Щодо ужгородців, то в них було кілька гольових моментів, однак використати бодай один із них так і не вдалося. До слова, безгольова серія команди Василя Варги налічує 505 хвилин. За цей час вони пропустили 14 м’ячів.

Після 20-ти зіграних турів «Ужгород» перебуває на восьмому місці турнірної таблиці (в активі закарпатської команди 19 очок). Відставання крайньої команди чемпіонату від колективу з обласного центру Закарпаття сягає всього три залікові бали.

Наступним суперником нашої команди буде тернопільська «Нива», котра перебуває серед лідерів групи А. У 18-ти поєдинках вони здобули 10 перемог та 5 нічиїх. З огляду на останні результати команд, фаворитом звітного протистояння буде «Нива». Навіть не зважаючи на те, що поєдинок пройде на полі закарпатської команди.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах