24697
09:16 18.112019

Закарпатські параолімпійці командно перемогли у міжнародному турнірі з настільного тенісу в Чехії

Спорт 4457

14-17 листопада 2019 року в Чехії відбулися міжнародні змагання спортсменів-інвалідів з настільного тенісу – відкритий кубок міста Градець Кралове. Вдруге в них активну участь взяли спортсмени-інваліди з Закарпатської області.

У змаганнях, крім українців, взяли участь 12 команд – спортсмени-інваліди з Чехії, Словаччини, Польщі, Німеччини та Сербії. Минулого року українська збірна у цих змаганнях посіла восьме командне місце. Нині ж закарпатцям вдалося завоювати перше командне місце.

Змагання проводилися виключно в командному заліку. За звитягу закарпатські параолімпійці були нагороджені кубком і грамотою.

Серед закарпатських параолімпійців участь у змаганнях взяли члени Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець, Віктор Карп та Антоніна Ходзинська. Тренером закарпатських параолімпійців виступив Іван Біров.

Зі слів Олександра Лизанця, перше командне місце – це значний успіх для закарпатських спортсменів. Крім досвіду участі в такому турнірі, де виступають кращі параолімпійці Європи, йому вдалось налагодити контакти з представниками збірної Німеччини з приводу співпраці, зокрема в плані створення спортивно-реабілітаційного центру в місті Ужгороді, повідомляє Закарпаття онлайн.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах