24707
12:05 18.112019

Ліга чемпіонів Закарпаття: огляд чвертьфінальних матчів

Спорт 3726

У неділю, 17 листопада, відбулися поєдинки 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття з футболу сезону 2019.

«Брустури» (Лопухово) – «Кольчино» – 1:0

Гол: Іван Молодик 65.

І цей чвертьфінальний матч відноситься до розряду безкомпромісних. У другому таймі команда «Брустури» таки вирвала перемогу. Цікаво, що в офіційному рапорті матчу записано: «ФК «Кольчино» буде подавати протест протягом 24 годин на участь у матчі гравців, які під сумнівом».

«Руське Поле» – «В.Лази» – 1:0

Гол: В’ячеслав Петкі 18.

Гра була рівною. Моментами навіть переважав представник Тячівщини. Зрештою, він і переміг. Гол було забито один, хоч «Руське Поле» на 85 хв. не реалізувало пенальті.

«Зірка» (Лінці) – «Колос» (В.Лучки) – 7:0

Голи: Юрій Федак 17, 28, Юрій Чульба 18, Анатолій Гаврилешко 20, Юрій Федьо 66 (пен.), Микола Муранський 74, Василь Олашинець 87.

Рахунок говорить сам за себе. Команда з Лінців упевнено провела матч і заслужено перемогла. «Колос» щонайменше міг забити гол престижу, та Юрій Варга на 13 хв. не реалізував пенальті.

«Олімпік» (Коритняни) – «Дружба» (Дубрівка) – 1:1 (за пенальті – 7:8)

Голи: Юрій Саварин 22 – Павло Сігетій 59.

Післяматчеві пенальті: Віталій Подлевський (+), Юрій Саварин (-), Іван Шимоня (+), Олександр Поп (+), Іван Довгінко (+), Йосип Стойка (+), Іван Штефаньо (+), Іван Палаташ (+), Андрій Чийпеш (+) – Роман Плиска (-), Орест Петканич (+), Юрій Жидик (+), Віталій Микович (+), Іван Чіприч (-), Павло Сігетій (+), Михайло Ільницький (+), Володимир Дичко (+), Олег Мартинич (+).

Драматичний поєдинок, у якому все вирішувала післяматчева фортуна. Команди не бажали поступатися одна одній і зіграли внічию 1:1. Це притому, що в «Дружби» на 57 хв. був вилучений Ярослав Кепша (за позбавлення команди суперника очевидної гольової можливості). Ну а 11-метрові краще пробили футболісти з Іршавщини.

Як бачимо, певна несподіванка чвертьфіналу полягає в тому, що виграли дві команди з Тячівщини. Щоправда, якщо кольчинці таки подадуть протест, то слід буде дочекатися його розгляду, повідомляє ФФЗ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах