24842
14:52 25.112019

«Минай» яскраво завершив першу частину сезону

Спорт 2104

У крайній офіційній грі 2019 року закарпатська команда здобула переконливу перемогу над одним із лідерів Першої ліги України з футболу.

Протистояння «Минаю» та «Оболоні Бровар» було центральним у 19-му турі, адже зустрічалися одні з найсильніших команд другого за силою дивізіону держави. Гра, котра відбулася 23 листопада у с. Минай, обіцяла бути видовищною та інтригуючою. Якщо видовище вболівальники отримали, то інтрига згасла ще в першому таймі.

Минайці провели один із кращих своїх матчів нинішнього сезону і цілком закономірно здобули впевнену вікторію. Команда Василя Кобіна більше за суперника володіла м’ячем, активно йшла вперед, провела велику кількість гострих атак і, що важливо, показала високу реалізацію моментів.

Всього тринадцять хвилин знадобилося господарям, аби відкрити рахунок. Автором першого взяття воріт став кращий бомбардир «Минаю» – Роберт Гегедош. Нападник закарпатської команди відзначився після прицільного удару з-під захисника в ближній від себе кут воріт. Тільки-но гості відійшли від пропущеного голу, як через шість хвилин Назарій Федорівський був вимушений вдруге виймати м’яча із сітки воріт. Цього разу автором результативного удару став Артур Карноза. Досвідчений футболіст вдало зіграв головою після відскоку м’яча від поперечини (удару завдавав Олександр Глагола).

На досягнутому господарі не зупинилися і на 37-й хв. забили втретє. Простріл Петра Стасюка із лівого флангу зупинила рука захисника, тож арбітр без вагань указав на пенальті. Результативним ударом із 11-метрової «позначки» відзначився Анатолій Нурієв (3:0). Чудову нагоду скоротити відставання в рахунку мав Слободян, але вихід Олега віч-на-віч із Артемом Кулінічем завершився успіхом останнього (кіпер зумів парирувати непростий удар). Ще один гольовий момент у першому таймі виник у Василя Пиняшка, проте перспективний удар 20-го номера зупинив голкіпер гостей.

Попри те, що гольових моментів у другій 45-хвилинці відчутно поменшало, вболівальники, котрих того дня зібралося близько 1200, побачили ще два взяття воріт. Спочатку відзначилися господарі: Карноза вивів Гегедоша один на один із воротарем і Роберт упевнено оформив дубль (4:0). Через кілька хвилин рахунок міг стати й зовсім непристойним, але потужний удар Пиняшка пролетів над воротами. Зберегти свої ворота неушкодженими господарям не вдалося. На 71-й зусиллями Євгена Єфремова «Оболонь Бровар» один м’яч таки відквитала. Наприкінці гри гості могли забити і другий гол, однак футболістів столичної команди підвела влучність.

У підсумку фінальний свисток сповістив про переконливу і дуже важливу перемогу «Минаю» з рахунком 4:1. Ця звитяга дозволила нашій команді повернутися до топ-3 і в чудовому настрої піти на довготривалу зимову перерву. Поновляться змагання в Першій лізі України наприкінці березня наступного року.

Олег МИКИТА

Турнірна таблиця

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Вимагаючи неіснуючий борг, кати загнали мукачівця у душову кабіну і змушували битися головою об стіну
11:59
На Мукачівщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
11:51
Всі новини