24855
15:11 25.112019

Юні ужгородські баскетболісти вражають високою результативністю. ФОТО

Спорт 2824

У суботу, 23 листопада, в ужгородському СК «Юність» відбулися ігри 2-го туру чемпіонату Закарпаття з баскетболу сезону 2019/20.

Протягом дня на баскетбольному майданчику відбулося шість поєдинків, більша частина яких проходила за відчутної переваги однієї з команд і тільки у двох іграх панувала інтрига.

Героєм туру стала ЗОДЮСШ Ужгород. Юні баскетболісти вчергове продемонстрували високий рівень майстерності й здобули дві переконливі перемоги. В обох іграх спортсмени з обласного центру Закарпаття набрали більше ста очок. Спочатку вони розгромили ДЮСШ Мукачево (138:17), а згодом здолали іншого представника міста над Латорицею – БК «Мукачево» (112:80). Завдяки 100-відсотковому показнику (4 перемоги в 4 матчах) ЗОДЮСШ Ужгород наразі лідирує в чемпіонаті (8 очок).

Окрім вищезазначеного колективу, без поразок також іде БК «Ужгород». Чинний чемпіон області у рамках другого туру зійшовся з «Ужбаскетом». Команда Олександра Зубковського за багатьма показниками переважала свого суперника й здобула переконливу звитягу з рахунком 83:57. Відставання від лідера – 4 очки, однак в ужгородців дві ігри в запасі.

На другій позиції наразі знаходиться «УжНУ» (завдяки більшій кількості зіграних матчів вони випереджають «Ужгород» на один заліковий бал). Минулої суботи «УжНУ» зустрічався із «Свалявою». Студенти показали свої найкращі якості й зуміли здобути другу перемогу в сезоні. Цього разу – з рахунком 79:47.

Свалявці цього ж дня змогли реабілітуватися перед власними прихильниками. За кілька годин вони зійшлися з «Ужбаскетом» і в цікавій та напруженій боротьбі здобули вікторію. Фінальна сирена зафіксувала звитягу БК «Свалява» з рахунком 78:67. У турнірній таблиці тріумфатори крайньої гри піднялися на шосте місце (3 очки).

На 4–5 позиціях розташувалися «Ужбаскет» та «Мукачево» (в активі обох колективів по 4 очки). Останні в рамках другого туру зуміли обіграти виноградівську «Тису» (69:63). Без перемог наразі залишаються тільки ДЮСШ Мукачево та «Тиса» (Виноградів). Вони, відповідно, на 7–8 позиціях.

Олег МИКИТА

Фоторепортаж із поєдинку «Ужгород» – «Ужбаскет»

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах