25240
13:07 19.122019

Хустяни з БК «Закарпатські Ведмеді» здобули на міжнародному турнірі солідний комплект нагород. ФОТО

Спорт 4284

Минулими вихідними у Львові відбувся міжнародний турнір з кікбоксингу серед дітей, юнаків та дорослих, присвячений героям АТО.

Участь у потужному спортивному заході взяли приблизно дві сотні кікбоксерів з усіх областей України, а також збірна команда Грузії.

Наш край на турнірі представила команда БК «Закарпатські ведмеді», до складу якої увійшли юні спортсмени з Хуста, Сокирниці, Велятина та Ракоша. Вихованці тренера Володимира Голуба проявили справжній чоловічий характер, вишкіл, волю до перемоги та здобули солідний комплект нагород: 6 золотих медалей (Денис Демчик, Павло Роговик, Михайло Шкретюк, Дмитро Бонгар, Роман Савостянов, Вікторія Потрогош), 4 – срібні (Олександр Роман, Василь Гичка, Ростислав Фречка, Давид Ковбашин) та 4 бронзові відзнаки (Юрій Маркуш, Богдан Чепканич, Микола Роман, Дмитро Гулянич).

“Я дуже задоволений своїми вихованцями, тому що майже всі вони вперше брали участь у змаганнях такого високого рівня. Спортсмени мали чудовий шанс проявити себе і використали його успішно. Шестеро з них завоювали почесне звання чемпіонів. Це чудовий стимул працювати й розвиватися далі. Наступним кроком буде підготовка до чемпіонату України”, – поділився з “Карпатським об’єктивом” тренер БК «Закарпатські Ведмеді» Володимир Голуб.

Тож щиро вітаємо хустян з перемогами й бажаємо подальших успіхів!

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах