25679
11:51 28.012020

У Хусті побудують новий спортивний басейн

Спорт 10979

Днями у Хустській міській раді відбулась робоча нарада щодо розробки проєкту за участі перших керівників та головного архітектора міста, а також одного з можливих проєктантів. Мова про «Нове будівництво спортивного 25-тиметрового басейну у м. Хуст». До слова, таких нарад наразі відбулося вже кілька, тобто замовник – Хустська міська рада з-поміж усіх вибере найцікавіший проєкт, аби саме його втілити в життя, при цьому дотримуючись порядку та умов, передбачених постановою КабМіну, з надання відповідної державної субвенції.

Хуст давно мріє мати міський басейн. Відтак наразі місто вже на шляху до цього і міська влада обирає розробника проєкта щодо будівництва спортивного басейну. Минулого тижня стартували робочі наради з цього питання, з понеділка поточного тижня вони продовжилися.

Так, проєктанти діляться ідеями: яким вони бачать Хустський басейн. До прикладу, Віктор Коцюк – один із можливих розробників продемонстрував власне бачення, керівники ж міста у свою чергу внесли свої пропозиції, враховуючи порядок та умови, що передбачені постановою Кабінету Міністрів України, з надання відповідної державної субвенції на реалізацію проєкту.

«Власне, побудувати спортивний 25-тиметровий басейн на 6 доріжок плануємо на базі Хустської СШ І-ІІІ ст. №3. Вже оглянуто територію, яка дозволяє здійснити його будівництво. Крім того, тут враховано і під’їзди та паркування, і всі необхідні комунікації тощо. Що цікаво, опісля тут можна буде проводити не лише обласні змагання з плавання, а й Чемпіонати України», – зауважив заступник Хустського міського голови – керуючий справами ради Василь Сабадош.

Пресслужба Хустської міської ради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
75 700 грн на лікування 4-річного Данила Кравченка зібрали під час благодійного аукціону в Ужгороді
09:21
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який у себе в квартирі задушив 23-річну жительку Київщини
09:03
За 5000 доларів США переправили до Словаччини військовозобов’язаного – на Закарпатті затримали організаторів
08:53
Краєзнавчий музей Перечина поповнився новими експонатами
08:39
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Майже 19 тисяч компаній переїхали по Україні від початку повномасштабної війни
15:31
Віктор Микита у Будапешті зустрівся із представниками Державного самоврядування українців Угорщини та лідерами української громади
15:11
Всі новини