25689
14:57 28.012020

Ужгородська футзальна ліга: битва лідерів Суперліги, 1000-й гол сезону та 9-матчева переможна серія «Штурму»

Спорт 2888

Матчі 9-го туру Ужгородської футзальної ліги подарували вболівальникам чимало цікавих протистоянь та яскравих голів. У 16 іграх було зафіксовано 117 результативних атак.

Поєдинки 9-го ігрового дня відбулися в ужгородському СК «Юність» 23, 25 та 26 січня. Традиційно були зіграні матчі на будь-який смак: напружені двобої із непередбачуваними результатами, розгромні перемоги фаворитів та гольове шоу у виконанні обох команд.

Суперліга (Зона Другої ліги України)

Центральною грою всього вікенду було протистояння лідерів Суперліги – «Ужнета» та «Медеї». Ці команди помітно вирізняються з-поміж інших учасників чемпіонату й цілком заслужено займають найвищі місця. За їхніми очними протистояння завжди цікаво спостерігати, адже в таких поєдинках боротьба ведеться на кожному метрі майданчика.

На жаль, цього разу інтриги виявилось обмаль. «Ужнет» за багатьма показниками переважав свого суперника й досить упевнено довів справу до перемоги (підсумковий рахунок – 6:3). Завдяки цій звитязі минулорічний чемпіон став на крок ближчим до другого титулу поспіль.

Осічкою «Медеї» скористався «Беркут», котрий у рамках 9-го туру розгромив аутсайдера Суперліги – «Юніпов» (5:0). Тепер розрив між другою та третьою командами скоротився до двох очок.

«Худльово» було близьким до вікторії в протистоянні з «Ужем», однак втримати переможний результат не вдалося. «Уж» зумів відігратися (3:3), поступаючись по ходу зустрічі з різницею в три м’ячі.

На відміну від згаданих ігор, у поєдинку «Вопак» – «Патріот» було забито куди менше м’ячів. Усього два, і всі вони на рахунку «Патріота». Тепер в активі цих команд однакова кількість очок – 7.

Турнірне розташування команд:

  1. «Ужнет» – 25;
  2. «Медея» – 21;
  3. «Беркут» – 19;
  4. «Уж» – 13;
  5. «Худльово» – 9;
  6. «Патріот» – 7;
  7. «Вопак» – 7;
  8. «Юніпов» – 3.

Вища ліга

Чемпіонство «Чокі» – справа часу. Футболісти цієї команди демонструють не тільки яскраву гру, а й чудові результати. У всіх 9 поєдинках вони покидали майданчик у статусі переможців. Цього разу перед «Чокі» не встояв «Дюшес». Рахунок зустрічі – 5:4.

«Тімвір», котрий веде серйозну боротьбу за медалі, зумів реабілітуватися перед своїми вболівальниками за поразку в минулому турі. У рамках 9-го ігрового дня він переміг «Штурм» (6:4).

Видовищною вийшла зустріч команд із нижньої частини турнірної таблиці – «Епіцентру» та «Кам’яниці». Уболівальники, котрі завітали на цей поєдинок, мали змогу насолодитися великою кількістю результативних атак. Гра проходила в цікавій конкурентній боротьбі й завершилася внічию – 7:7.

У четвертій грі цієї ліги «Трактор» доволі несподівано розгромив «Коритняни» (5:0), котрі напередодні йшли другими.

Турнірне розташування команд:

  1. «Чокі» – 27;
  2. «Тімвір» – 16;
  3. «Трактор» – 13;
  4. «Коритняни» – 13;
  5. «Дюшес» – 11;
  6. «Штурм» – 10;
  7. «Кам’яниця» – 8;
  8. «Епіцентр» – 5.

Перша ліга

Матчі 9-го туру в третьому за силою дивізіоні УФЛ можна поділити на дві умовні групи: поєдинки, боротьба в яких тривала з першої до завершальної хвилини, та протистояння, де доля переможця була визначена заздалегідь до завершення зустрічі.

До першої групи можна віднести ігри між «Шипотом» і «Зінедіном» (1:1) та «Зіною» і «Октавою» (2:1). Відповідно до другої групи увійшли надупевнені перемоги «Лугоша» (над «Ужнетом+» з рахунком 9:1) та «Сторожниці» (над «Будівельником» з рахунком 5:0).

Якщо на чемпіонство маємо одного яскраво вираженого претендента, то на «срібло» та «бронзу» їх залишається щонайменше чотири.

Турнірне розташування команд:

  1. «Лугош» – 24;
  2. «Зіна» – 18;
  3. «Шипіт» – 15;
  4. «Сторожниця» – 14;
  5. «Будівельник» – 13;
  6. «Ужнет+» – 8;
  7. «Октава» – 6;
  8. «Зінедін» – 5.

Друга ліга

Щодо 1000-го голу сезону, то він був забитий у поєдинку між «КС Ужгород» та «Турбогазом». Автором ювілейного результативного удару став гравець «КС Ужгород» Олександр Назаренко. А сам поєдинок завершився на користь «Турбогазу» (7:4).

«Імперія», «Брама» та «Гермес», котрі ведуть боротьбу за «золото», синхронно здобули максимальну кількість очок. «Імперія» перемогла «Баранинці» (6:2), «Брама» – «Вовкове» (5:2), а «Гермес» – «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» (9:2).

Турнірне розташування команд:

  1. «Імперія» – 19;
  2. «Брама» – 16;
  3. «Гермес» – 15;
  4. «КС Ужгород» – 15;
  5. «Вовкове» – 14;
  6. «Турбогаз» – 13;
  7. «Баранинці» – 11;
  8. «ОК ДЮСШ ФСТ Україна» – 1.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини