26303
13:55 6.032020

Вирішальні матчі для ужгородських баскетболістів

Спорт 5681

Головна баскетбольна команда Закарпаття – «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» – продовжує боротися за вихід у плей-оф Першої ліги України.

Найближчого вікенду, 7–8 березня, відбудуться ігри завершального, десятого, туру в третьому за силою дивізіоні України. БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ», котрий представляє Закарпаття на всеукраїнській арені, зустрінеться із БК «Львів».

За підсумками 18-и зіграних матчів львів’яни йдуть третіми (28 очок) у групі №3. В активі закарпатців на два залікові бали менше, і як підсумок – четверта сходинка турнірної таблиці.

До наступного раунду змагань проходять по чотири команди з кожної групи. У разі двох перемог над львів’янами закарпатці займуть третю сходинку. Якщо вдасться здобути тільки одну звитягу, то представники Срібної землі фінішують четвертими. А у разі двох невтішних результатів, команді Олександра Зубковського доведеться сподіватися на осічку «Тернополя-ТНЕУ-2-Кристал» у протистояннях із «Калушем-ПНУ».

Матчі між «Ужгородом-УжНУ-ЗОДЮСШ» та «Львовом» відбудуться 7–8 березня у СК «Юність». Суботня гра розпочнеться о 17:30, а недільна – о 12-й годині.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах