26429
10:27 10.032020

Закарпатські тхеквондисти на всеукраїнському турнірі здобули три медалі

Спорт 4689

Після участі у Відкритому чемпіонаті Львова, який відбувся 22-23 лютого, та нетривалого відпочинку продовжують збирати нагороди спортсмени ВП ГО «ФТ (ВТФ) України у Закарпатській області» під керівництвом тренерів Олександра Кремера та Тетяни Грегуш.

Зокрема, у період із 6 по 7 березня 2020 року наші тхеквондисти вдало виступили в м. Івано-Франківськ, де тривав масштабний всеукраїнський турнір із тхеквондо ВТФ під назвою «Кубок Карпат».

Цьогоріч участь у змаганнях взяли близько 438 спортсменів різного віку з усієї України, а саме – 33 спортивні клуби представляли 14 областей та м. Київ.

Команда Закарпаття хоч і виступила в обмеженому складі – всього 7 спортсменів, однак знову показала доволі високу професійну підготовку.

Медалі за перше місце привезли додому Максим Грісь та Артем Трикур, які не залишили жодних шансів на перемогу своїм опонентам. Третє місце виборов Олександр Чундак і зовсім трішки не вистачило до призових місць Віктору Грегушу, Владиславу Олійнику, Ярослав Кірикуу та Євгену Дудику, повідомили у ВП ГО «ФТ (ВТФ) України у Закарпатській області».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах